Czas i miejsce
Ta trojka to moja (nasza).Grzechu!!
To rezerwuj drugą piątkę.
Wczoraj przed wyjsciem 'w miasto' mialem info o trojce (Marek S., Pefu i ja) i taka jest zarezerwowana, ale mam nadzieje, ze uda sie to jeszcze zmienic - no chyba, ze ktos z Was zamowil piatke. Dam znac jutro.
Doba hotelowa zaczyna sie o 12.00, hotel jest 1* - ta trojeczka w standardzie ma tylko prysznic, toalety sa na korytarzu. Jedzenie we wlasnym zakresie.
30 minut temu dostałem PRIVA od Andrzeja K. Z przyczyn zupełnie niezależnych od niego i niestety bardzo przykrych nie może przyjechać.
Na razie trzymamy te dwa pięcioosobowe pokoje. W drugim wakujące miejsce będziemy jakoś zapełniać - w najgorszym przypadku Andrzej K. zobowiązał się pokryć koszty...
Na razie trzymamy te dwa pięcioosobowe pokoje. W drugim wakujące miejsce będziemy jakoś zapełniać - w najgorszym przypadku Andrzej K. zobowiązał się pokryć koszty...
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
I'm an absolute beginner
-
Sorry tak bywa niestety i zdawać się by mogło że to po prostu życie ale dlaczego takie nieraz przykre
Pozdrawiam Andrzej K.
Ps. Do zobaczenia (i poznania ) przy innej mam nadzieję rychłej okazji.
Ps. Tak jak napisał Absolut w razie czego pokrywam koszty niewykorzystanego miejsca !
Pozdrawiam Andrzej K.
Ps. Do zobaczenia (i poznania ) przy innej mam nadzieję rychłej okazji.
Ps. Tak jak napisał Absolut w razie czego pokrywam koszty niewykorzystanego miejsca !
Si vis pacem para bellum!
Myślę, że będzie to wyglądać tak:
Sobota.
Spotkanie godzina 15.00 w Salonie Kaprów na Błyskawicy.
1. Część to dyskusja ona temat ORP Błyskawica - i nie tylko...
2. Część to zwiedzanie artylerii, broni podwodnej, centrali artyleryjskiej, GSD.
Niedziela.
Spotkanie o godzinie 15.00 W Salonie Kaprów na Błyskawicy.
1. Część to ciąg dlaszy dyskusji panelowej
2. Część zwiedzanie wystawy i maszynowni oraz innych ciekawych miejsc na okręcie...
Można jeszcze ewentualnie pomyśleć o zwiedzaniu Skansenu przy Muzeum MW. Na przykład w niedzielę około godz. 13.00.
Jak będzie padać to będziemy kombinować - na przykład zwiedzianie uzbrojenia w niedzielę zamiast sobotę... Albo najpierw zwiedzanie, potem dyskusja itp...
Andrzeju!!
Nie zapomniałem o czymś??
Sobota.
Spotkanie godzina 15.00 w Salonie Kaprów na Błyskawicy.
1. Część to dyskusja ona temat ORP Błyskawica - i nie tylko...
2. Część to zwiedzanie artylerii, broni podwodnej, centrali artyleryjskiej, GSD.
Niedziela.
Spotkanie o godzinie 15.00 W Salonie Kaprów na Błyskawicy.
1. Część to ciąg dlaszy dyskusji panelowej
2. Część zwiedzanie wystawy i maszynowni oraz innych ciekawych miejsc na okręcie...
Można jeszcze ewentualnie pomyśleć o zwiedzaniu Skansenu przy Muzeum MW. Na przykład w niedzielę około godz. 13.00.
Jak będzie padać to będziemy kombinować - na przykład zwiedzianie uzbrojenia w niedzielę zamiast sobotę... Albo najpierw zwiedzanie, potem dyskusja itp...
Andrzeju!!
Nie zapomniałem o czymś??
"I've nothing much to offer
I'm an absolute beginner
I'm an absolute beginner