Tak, wiem. Jesteś tym strażnikiem błędności innych. Podziwiam.

Moderator: nicpon
Tak, wiem. Jesteś tym strażnikiem błędności innych. Podziwiam.
Nie podziwiaj tylko myśl. To ci nie zaszkodzi.Tak, wiem. Jesteś tym strażnikiem błędności innych. Podziwiam
Czy możesz w prostych słowach wytłumaczyć, o co chodzi na tym obrazku?SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 11:28
Napoleon czemu nie przyznajesz się do tego, co podfajczyliście, wybiliście szyby i zdewastowaliście?
Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie, którymi kierowało „wkurwienie”, przekonanie że jako „wkurwionym” wszystko im wolno i chęć powiedzenia nieudolnym demokratycznym rządom, żeby „wypierdalały”.Marek T pisze: ↑2020-11-20, 14:58Czy możesz w prostych słowach wytłumaczyć, o co chodzi na tym obrazku?SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 11:28
Napoleon czemu nie przyznajesz się do tego, co podfajczyliście, wybiliście szyby i zdewastowaliście?
Przypomnijmy że więc że Adolf Hitler i jego trzoda byli narodowcami. I też lubili bić kobiety.SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 16:35 Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie
To przez nadmiar smoczych oparów. Wypalają szare komórki, co skutkuje upośledzeniem umysłowym. Objawia się na przykład czynną agresją wobec kobiet. Albo urojeniami, na przykład wszędzie widzi przebranych policyjnych prowokatorów.
Nie musi. W razie czego TVP wszystko skrzętnie podaje i podkoloryzowuje dla lepszego efektu. Tyle że nie za bardzo ma co podawać, więc sobie zmyśla.SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 11:28 Napoleon czemu nie przyznajesz się do tego, co podfajczyliście, wybiliście szyby i zdewastowaliście?
Lamentujesz jakby od tych jejek podpaliła się futryna w oknie, albo bluzgi rozbiły komuś głowę niczym rzucona kostka brukowa.wam to podoba i aprobujecie. Czemu? Tego nie wiem bo w was nie siedzę. Mogę się domyślać.
Ja nie jestem w szeregach damskich bokserów tylko ty jesteś. Np. Suchanow dręczyła Margota. Strajk kobiet ogólnopolski ogólnie jest przemocowy i powszechnie stosuje przemoc wobec kobiet.jogi balboa pisze: ↑2020-11-20, 17:43Przypomnijmy że więc że Adolf Hitler i jego trzoda byli narodowcami. I też lubili bić kobiety.SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 16:35 Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie
Pytanie do Eustachego. Jak się czujesz będąc w szeregach damskich bokserów?
Nie mogę, bo jeszcze stanę się tak oświecony jak Ty i co wtedy? Albo się pobijemy, albo przestaniemy się do siebie odzywać (bo i o czym wtedy gadać). Dwóch najmądrzejszych na raz nie może być
No tak, jak się takim porządnie obije mordę, to na pewno zmienią zdanie. I wtedy udolne, niedemokratyczne rządy mogą dalej bezkarnie robić, co tylko chcą. Bo o to chodzi, prawda?SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 16:35Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie, którymi kierowało „wkurwienie”, przekonanie że jako „wkurwionym” wszystko im wolno i chęć powiedzenia nieudolnym demokratycznym rządom, żeby „wypierdalały”.
Ostrożnie z ogniem!
Może jedynie chodzi o to, że niezależnie od poglądów wypada potępić to co wypada potępić, czy to na marszu, czy na proteście.
Prawda kole w oczy, co?SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 18:02Ja nie jestem w szeregach damskich bokserówjogi balboa pisze: ↑2020-11-20, 17:43Przypomnijmy że więc że Adolf Hitler i jego trzoda byli narodowcami. I też lubili bić kobiety.SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 16:35 Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie
Pytanie do Eustachego. Jak się czujesz będąc w szeregach damskich bokserów?
Na remont wpłaciłeś? Tą uwagą zamykam problem podfajczonej futrynyjogi balboa pisze: ↑2020-11-20, 17:43
Lamentujesz jakby od tych jejek podpaliła się futryna w oknie, albo bluzgi rozbiły komuś głowę niczym rzucona kostka brukowa.
Pisząc poważnie to się zgadzam. Dodam jeszcze, że potem Napoleon będzie się dziwił, czemu przegwizdali kolejne wybory. Łażąc na te protesty totalni pokazali, że mają COVIDa gdzieś i to zaprocentuje.Marmik pisze: ↑2020-11-20, 19:01Może jedynie chodzi o to, że niezależnie od poglądów wypada potępić to co wypada potępić, czy to na marszu, czy na proteście.
Już nie same inicjatywy, co zachowania i przestać udawać, że przekleństwa i wulgaryzmy to nie są wulgaryzmy, tylko taki tam sobie nośnik emocji. Robotnicy szli na karabiny z hasłami "Chleba i pracy", a nie z hasłami "Wypierdalaj z mojej szparki" i "Bóg z nami, chuj w wami".
Na tzw. protest kobiet spontanicznie wychodziło wielu ludzi chcących utrzymania kompromisu aborcyjnego, ale wykruszenia zaczęły się robić na kilku etapach. Pierwszy to wulgaryzacja przekazu, drugi zorientowanie się, że "żądania" stają się coraz bardziej absurdalne i ktoś wychodzi walczyć o kompromis, a chcąc nie chcąc staje pod transparentem "Aborcja na życzenie", a trzeci to jego upolitycznienie, bo jednak nie tylko lewica wychodziła na te protesty.
Mi oba przedsięwzięcia się nie podobały i w obu nie wziąłbym udziału. Ze względu na formę lub treść.
A już hitem jest to co usłyszałem od mojego kolegi, gdy wychodząc rano do pracy zapytał 15-letnią córkę czemu nie wstaje na zdalne lekcje. Odpowiedziała, że strajkuje, a dyrekcja odwołała lekcje. Strajkuje w łóżku?
przecież to one szukają dymu, co widać też w załączonym przeze mnie montażu słowno-muzycznym.Marek T pisze: ↑2020-11-20, 18:49No tak, jak się takim porządnie obije mordę, to na pewno zmienią zdanie. I wtedy udolne, niedemokratyczne rządy mogą dalej bezkarnie robić, co tylko chcą. Bo o to chodzi, prawda?SmokEustachy pisze: ↑2020-11-20, 16:35Nigdy dość przypominania, że Adolfa Hitlera uczynili fuehrerem Niemiec ludzie, którymi kierowało „wkurwienie”, przekonanie że jako „wkurwionym” wszystko im wolno i chęć powiedzenia nieudolnym demokratycznym rządom, żeby „wypierdalały”.
Ostrożnie z ogniem!
Z mojej strony over and out, bo szkoda czasu na to, aby się dawać ściągać do poziomu, na którym nie mam doświadzenia.
A w TVP pokazali że narodowcy też chodzą na te protesty. Sam jego pierdołowatość zapłakany Kaczor namawiał nazioli żeby chodzili.Łażąc na te protesty totalni pokazali, że mają COVIDa gdzieś i to zaprocentuje.
Jakby ci to powiedziećA tu doskonale się maskujący mężczyźni narodowcy:
I tych właśnie ludzi, głos PiS czyli TVP od początku określał mianem: "15-stoletnie wulgarne kurewki"; "siewcy śmierci"; "10tys. antify wyszkolonych w walkach ulicznych".