2. Sympozjum FOW - Pancerniki nowożytne

Wszystko na temat zlotów, zjazdow i spotkań poświeconych wymianie myśli na temat okretów wojennych...

Moderatorzy: crolick, Marmik

Absolut
KO-wiec

Post autor: Absolut »

Anonymous pisze:Ufff...
Termin jak dla mnie idealny!!!
Więc chyba, że jakaś choroba mnie powali - inaczej jestem na 100%.

Grzegorz Nwoak
Grzesiu, starałem się jak mogłem... :D :D :D
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
:D
Gość

Post autor: Gość »

Absolut, tym bardziej dzięki!
Mam nadzieję, że wszystkie osoby z listy zdeklarowanych dopiszą i mam nadzieję, że Tadeusz Klimczyk będzie również z nami, bowiem jak do tej pory nie miałm możliwości "na żywca" podziękować mu za pomocną dłoń, jaką wyciągnął do mnie kupę lat temu (połowa lat 80)!

Grzegorz Nowak
Gość

Naprawdę ? Nic nie pamiętam ! Tak czy owak - z tym Żywcem to i tak dobry pomysł.
Gość

TK
jkrzew

Post autor: jkrzew »

zgłaszam swój udział w imprezie, raczej jako bierny słuchacz. Natomiast moge pomóc w skanowaniu A4 i fotek.
jkrzew
Gość

Jeśli będzie gdzieś dostęp do nagrywarki CD, to chętnie przywiozę troszkę materiałów pancernikowych (głównie zdjęcia) dla chętnych do skopiowania.

TK - naprawdę!
O ile dobrze ja pamiętam, to było coś koło roku 1987-88 chyba.
"Żywiec" rozjaśnia umysły :-)
Gość

To byłem ja, niezalogowany Grzegorz Nowak
Gość

Pytanie do Marka T.
Marku - nie możesz czy nie chcesz być z nami? Bo nie widzę Twojego nazwiska na liście, a bardzo bym chciał zobaczyć...

Pozdrawiam!

Grzegorz Nowak
Awatar użytkownika
CIA

Post autor: CIA »

Oj, nie widze tez Adama Śmigielskiego... Byłaby wieeeeeelka szkoda, gdyby go nie było :-(
Gość

CIA - może po pierwszym Sympozjum się zniechęcił do towarzystwa? Minę miał na zdjęciach taką jakąś... ;)
Gość

TK - naprawdę!
O ile dobrze ja pamiętam, to było coś koło roku 1987-88 chyba
A co ja Ci takiego dobrego zrobiłem ? Robię sobie spis swoich dobrych uczynków w razie czego...
Gość

Raven&Roberts, Friedmann - to były książki, o których wtedy śniłem - dzięki Tobie przynajmniej rysunki miałem okazję zobaczyć:-) Browar w rewanżu to za mało...

GN
muzzy

Post autor: muzzy »

GN moge te plytki skopiiowac wczesniej jezeli bedzie zapotrzebowanie ja sam jestem baaaardzo chetny nie tylko na te plytki z fotkami ale na wszystko na temat pancernikow dostepne na cd:-)
ciągle praca i praca...
na tapecie Flower i Malaya...
Gość

muzzy - ja je przywiozę z sobą. Głównie może japońszczyznę, bo chyba to najbardziej poszukiwana tematyka, o ile dobrze wyczuwam... Jeśli da się coś komuś skopiować na miejscu - OK, jeśli nie, mogę zakonotowac co komu i jak - po Sympozjum porozsyłać CD.

Grzegorz Nowak
muzzy

Post autor: muzzy »

ok to moze da rade zamowic te materialy wczesniej??podesle ci wtedy plytki co ty na to??
ciągle praca i praca...
na tapecie Flower i Malaya...
Gość

muzzy - wytrzymaj do spotkania, proszę. Pogadamy na żywca - sam zobaczysz co by Cię interesowało, sam wybierzesz, co będziesz chciał. Jestem w trakcie dokonywania renamentu, czyli totalnego spisu swojego okrętowego "majątku" w celu współpracy z FOW - więc jak skończę, będziesz miał możliwość pełnego wglądu tego, co mam i czym mogę się podzielić. Zarówno tego, co jest w oryginale, kserokopii czy skanów.

Pozdrawiam!

Grzegorz Nowak
ODPOWIEDZ