Absolut, tym bardziej dzięki!
Mam nadzieję, że wszystkie osoby z listy zdeklarowanych dopiszą i mam nadzieję, że Tadeusz Klimczyk będzie również z nami, bowiem jak do tej pory nie miałm możliwości "na żywca" podziękować mu za pomocną dłoń, jaką wyciągnął do mnie kupę lat temu (połowa lat 80)!
Raven&Roberts, Friedmann - to były książki, o których wtedy śniłem - dzięki Tobie przynajmniej rysunki miałem okazję zobaczyć:-) Browar w rewanżu to za mało...
GN moge te plytki skopiiowac wczesniej jezeli bedzie zapotrzebowanie ja sam jestem baaaardzo chetny nie tylko na te plytki z fotkami ale na wszystko na temat pancernikow dostepne na cd:-)
ciągle praca i praca...
na tapecie Flower i Malaya...
muzzy - ja je przywiozę z sobą. Głównie może japońszczyznę, bo chyba to najbardziej poszukiwana tematyka, o ile dobrze wyczuwam... Jeśli da się coś komuś skopiować na miejscu - OK, jeśli nie, mogę zakonotowac co komu i jak - po Sympozjum porozsyłać CD.
muzzy - wytrzymaj do spotkania, proszę. Pogadamy na żywca - sam zobaczysz co by Cię interesowało, sam wybierzesz, co będziesz chciał. Jestem w trakcie dokonywania renamentu, czyli totalnego spisu swojego okrętowego "majątku" w celu współpracy z FOW - więc jak skończę, będziesz miał możliwość pełnego wglądu tego, co mam i czym mogę się podzielić. Zarówno tego, co jest w oryginale, kserokopii czy skanów.