Dzękuję wszystkim za słowa poparcia.
Staram się jak mogę aby zwiększyc podaż, ale na razie ze skutkiem mizernym
Dziś premiera nowego odcinka.
Miłego oglądania! Miauuuuuu
Załączniki
NIe Tylko Kot z Bismarcka.jpg (19.64 KiB) Przejrzano 4784 razy
'There seems to be something wrong with our bloody ships today!' - Vice Admiral Sir David Beatty Morskie Opowiesci YouTube
Zauważyłem że popełniłeś poważny bląd. Oskar po zatopieniu Bismarcka zmienił stronę, ale przeszedł na stronę Niemców, nie Aliantów. Zuważ że potem topił już tylko brytyjskie okręty
Koteły..
Wincyj o zwierzętach na statkach i okrętach.
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Jakże daleko z Domu do Morza!
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Właściwie od niedawna tego używam, to przez kolegę mojego.. przy czym Pies zdarzało mi się używać zamiennie z "doggo". Czemu? Nie wiem..
Tym razem trwało to trochę dłużej niz zawsze, ale jest nowy odcinek.
Dla tych którzy chcieliby się dowiedziec jakiej Jaskółce żaby pomogły w akcji bojowej.
Zapraszam! https://youtu.be/7ytJcFS2IgU
Załączniki
Pierwsze Torpedy.jpg (51.09 KiB) Przejrzano 4296 razy
'There seems to be something wrong with our bloody ships today!' - Vice Admiral Sir David Beatty Morskie Opowiesci YouTube