Masz wieści z pierwszej ręki?SmokEustachy pisze: Rosjanie nie chcą rozbić UE
A może sztuczna inteligencja dla sztucznych inteligentów ci podpowiedziała, a ty łyknąłeś?
Moderator: nicpon
Masz wieści z pierwszej ręki?SmokEustachy pisze: Rosjanie nie chcą rozbić UE
Jego szemrane kontakty z agentką Kremla czy bronienie (pro publico Bono) goście współpracującego z ruską mafią (twój kierownik takie oskarżenia wysuwał) to w sumie pikuś.Napoleon pisze: A Giertych co ma z tym obecnie wspólnego?
Jego szemrane kontakty z agentką Kremla czy bronienie (pro publico Bono) goście współpracującego z ruską mafią...
Natomiast próba destabilizacji kraju po wyborach prezydenckich gdyby się powiodła to najlepszy prezent dla Putina.
Tako rzeczy Gregski!A UE i tak się rozsypie
Po pierwsze, to nie za bardzo wiem dlaczego uważasz, że rządzi "lewica"? Bo są państwa gdzie rządzi, ale w większości nie rządzi. To raz. A dwa, jeśli UE się "rozsypie" to nie z powodu lewicy tylko prawicy. To prawica może doprowadzić do rozpadu UE, co zresztą sama wszem i wobec ogłasza - że tego chce. A chce, bo jest na garnuszku Kremla lub jest takim "pożytecznym idiotą". Jak jej wyborcy.Jak u władzy pozostanie lewica...
Smoku, powiedz to Rosjanom. Zaskoczysz ichRosjanie nie chcą rozbić UE
Tak , szczególnie po tym jakie sukcesy odniosła W.Brytania po wyjściu z UEGregski pisze: A UE i tak się rozsypie.
Szkoda , że wyciągasz tylko Giertycha i jakies kontakty z ruskimi .
Nie zostały wyjaśnione tylko zamiecione pod dywan.Napoleon pisze: Odwołujesz się do spraw, które już dawno zostały wyjaśnione.
A te masowe giertychowe protesty to zostały oddalone przez neo, paleo czy może mezo sędziów?Napoleon pisze: Mnie się wydaje, że próbą de
Tak przewiduje Gregski.Napoleon pisze: Tako rzeczy Gregski!
. Jest to całkiem możliwe. Wydaje się całkiem prawdopodobne, że duża część tej brukselskiej kliki jest na ruskiej liście płac tak jak niemiecka klasa polityczna.Napoleon pisze: Jeśli UE się "rozsypie" to przy znaczącym udziale Kremla.
Też tak myślałem.Cypis25 pisze: Tak , szczególnie po tym jakie sukcesy odniosła W.Brytania po wyjściu z UE
A te masowe giertychowe protesty to zostały oddalone przez neo, paleo czy może mezo sędziów?
Problem w tym, że Ty nie obserwujesz to co się dzieje. Tworzysz projekcję swoich przekonań opartych na sloganach, subiektywnych wrażeniach i fałszywych informacjach.Opierając się na obserwacji tego co się dzieje
No właśnie, sugeruję ostrożniej postępować z AI. Ostatnio np., gdy odnawiał mi zdjęcie greckiego pancernika Vasilissa Olga, przedstawił go jako okręt brytyjski. Choć wizerunek okrętu wyszedł bardzo ładnie.Aż pewnego razu poprosiłem AI o małe zestawie.
No i? Dania ma 5,7 %, My prawie 4, Hiszpania 2,6, a Rumunia jest lekko pod zerem. A w 2025 średni wzrost całej UE wynosił coś koło 1,5 %.No dobra, poszedłem za twoją radą i dałem sobie spokój z AI I wszedłem na strony Banku Światowego.