pothkan pisze:Wszyscy tam siedzą. Na marginesie - w takiej Warszawie najbardziej "armia urzędników" rozrosła się za kadencji Kaczyńskiego.
Chętnie się dowiem co to za źródło tak twierdzi, bo mam wrażenie, że "mijasz się z prawdą"...
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Panowie, naprawdę widzicie sens aby o tym rozmawiać?
Polityka ogłupia.
Każdy pozostanie przy swoich 'racjach' a Ojczyzna nadal będzie w rękach grupy czworga.
Ja już złudzeń nie mam, że się coś zmieni na lepsze. Dla zwykłych obywateli oczywiście.
Za dzień, za dwa, za noc, za trzy choć nie dziś...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
Wicher pisze:Panowie, naprawdę widzicie sens aby o tym rozmawiać?
Polityka ogłupia.
Każdy pozostanie przy swoich 'racjach' a Ojczyzna nadal będzie w rękach grupy czworga.
Ja już złudzeń nie mam, że się coś zmieni na lepsze. Dla zwykłych obywateli oczywiście.
Jakaś rozrywka (rytuał przedwyborczy) musi być.
2 Toteż głosują na Korwina.
Czując się słusznie przywołany do porządku przez De Villarsa i Wichra kończe wystey w tym temacie obietnicą, że pójdę głosować, tymbardziej że warto korzystać z dwukrotnie lepszej demokracji niż w USA (u nas banda czwrga u nich dwojga).
Może rzeczywiscie warto zamknąć ten temat, a my wrócmy do naszych okrętów.
Colonel pisze:Może rzeczywiscie warto zamknąć ten temat, a my wrócmy do naszych okrętów.
Żadnych tematów w psycholach nie zamykam, bo według niektórych to zamach na demokrację itd, itp.
Natomiast moją złotą zasadą jest, że w psycholach nie dyskutuję, bo i nie bardzo jest o czym. Polecam innym. Działa.
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.