Pancerniczki
-
Re: Pancerniczki
Ten drugi to jeszcze jakąś tam popularność na świecie ma z z uwagi na filmik na YT ale nadal to z trawą w butelce jest popularniejsze. Choć może kapitanem zawsze musiałby być jakiś Grzegorz. Pomyśl gdyby w czasie P pływać po świecie i w tych VLS wozić butelki, mieć dni otwarte dla Polonii (i nie tylko połączone) z degustacją - odpłatną. Koszt mniejszy niż PFN bo jeszcze zarobiłby na siebie taki okręt. Jakie plany i interesy dało się załatwić przy ilościach w rozmiarze 0.5 czy 0.75! Myślmy perspektywicznie i zamiast międzymorza myślmy o transoceanii.
- jogi balboa
Ja i taK TO DWA (ooo... włączył mi się Capslock i mam to w dupie. Ani myślę poprawiać ) razy zawsze czytam, a nigdy nie twierdziłem że umiem pisać na klawiaturze. Gdy chodziłem do szkoły do pisania używało się długopisu nie zasranych guziczków
Nieee nazwa za szybko stała by się niepopularna..
I źle by się kojarzyła..
I źle by się kojarzyła..
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Jakże daleko z Domu do Morza!
Bardziej neutralny byłby ORP Adrian.
Zawsze można znaleźć kogoś pozytywnego.
Ludzkość dzieli się na trzy części.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Hm, A gdyby tak ORP Smog Warszawski?
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Ostatecznie posłom powinna spasować nazwa ORP Wsiok, od kompleksu przy ulicy Wiejskiej 4/6/8.
Na pewno byliby dumni...
I proponuję przy tym już pozostać.
Na pewno byliby dumni...
I proponuję przy tym już pozostać.
Jak już na tematy sejmowe zeszliśmy ORP Sejm Czteroletni pasowałby do każdej kadencji
Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
- jogi balboa
To może ORP Miś. Też pasuje do wszystkiego i może być apolityczny, a MW taka powinna być.
Och, Karol...
Och ty Miśku, ty...jogi balboa pisze: ↑2020-11-10, 19:17 To może ORP Miś. Też pasuje do wszystkiego i może być apolityczny, a MW taka powinna być.
I zawsze będzie można powiedzieć, że to Miś na miarę naszych możliwości...jogi balboa pisze: ↑2020-11-10, 19:17 To może ORP Miś. Też pasuje do wszystkiego i może być apolityczny, a MW taka powinna być.
Albo dać double s i będzie ORP Miss To byłaby nazwa, nawet USN byśmy przebili!
Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
A co to za projekt ???
Ja widzę tylko napis obrazek.
Ja widzę tylko napis obrazek.
Widocznie jesteś Ut-napisztim.
Jako że jak sama nazwa wskazuje jest to Forum Okrętow Wojennych,
W przerwach pomiędzy gorącymi dyskusjami o wirusach, guzikach od mundorów, Dobrych Zmianach, Star Warsach i przekopach,
dla odmiany proponuję znowu coś o "pancerniczkach".
Dla mnie idealnym podpisem pod tą fotografią byłoby
JA i MOJA ARMATA!!!
W przerwach pomiędzy gorącymi dyskusjami o wirusach, guzikach od mundorów, Dobrych Zmianach, Star Warsach i przekopach,
dla odmiany proponuję znowu coś o "pancerniczkach".
Dla mnie idealnym podpisem pod tą fotografią byłoby
JA i MOJA ARMATA!!!
- Załączniki
-
- Deck scene with sailor leaning on gun in 1800's.png (922.5 KiB) Przejrzano 4476 razy
'There seems to be something wrong with our bloody ships today!' - Vice Admiral Sir David Beatty
Morskie Opowiesci YouTube
Morskie Opowiesci YouTube