"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Jakże daleko z Domu do Morza!
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
W kwestii okrętu przyszłości to może warto wspomnieć, że zbudowanie Nelsona i Dunkerque wywołało na łamach Przeglądu Morskiego pewną dyskusje o tym dokąd może zmierzać budownictwo okrętowe. I tak pojawiła się wizja okrętu przyszłości z bardzo nietypowo rozmieszczonym uznojeniem głównym.
okręt przyszłości 1935.jpg (99.42 KiB) Przejrzano 7187 razy
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
Wojciech Łabuć pisze: ↑
Dla niektórych sam fakt istnienia innego rodzaju poza męskim jest chyba trudny do przetrawienia. Po prostu są mężczyźni i kobiety. I to kurde nie ma znaczenia czy ktoś jest lewakiem czy jego umysł jest zaczadzony inną ideologią.
Sprawa jest zupełnie innego typu. Informacje o płci dodawano, bo rozrodczość to najważniejsza kwestia dla wszystkich organizmów żywych - po żarciu i wydalaniu. Relacje pomiędzy ludźmi w armii są takie, że płeć nie powinna nas interesować, więc dostarczanie o niej specjalnej informacji jest nie na miejscu - chyba, że już odkryto że kobiety w armii sprawdzają się średnio i trzeba o płci dodatkowo informować na zasadzie ostrzeżenia.
Macieju3! coś chyba jednak opinia nt. Brytyjskich okrętów się zmienia zagramanicą: