Czołem,
Powtórzę to co napisałem w odpowiedzi na dość napastliwy post FTD na TNie. FOW było jednym z najlepszych i najciekawszych przynajmniej moim zdaniem for na starym Twojnecie. Sam chętnie tam wpadałem, żeby czytać Wasze dyskusje, wpadali też inni użytkownicy. Wszystko grało bo obie strony miały sobie coś do zaoferowania - Wy ciekawe dyskusje, Twoj.net zaplecze techniczne, atmosferę i uzytkowników. To samo może dalej funkcjonować. Bez obrazy, ale istnieje niebezpieczeństwo, że tutaj sami stworzycie sobie takie małe getto - kółko wzajemnej adoracji bez napływu świeżych poglądów. Nie obiecuję, że z innych for napłyną tysiące dyskutantów, ale napewno sporo przynajmniej czytających
Co do stabilności technicznej to różnice są dwie - codzienny backup, którego z pewnością nie macie nawet tutaj, a po drugie trójka adminów, z czego jeden zawodowy.
Wiele tematów można bez większego problemu rozpocząć na TNie, przenosząc ostatnie kilka, kilkanaście postów i dając link wstecz właśnie tutaj. Niejedno forum tak się przenosiło i z tego co pamiętam przy ostatniej zmianie skryptu na TNie tak też się to odbyło.
No nic - decyzja należy do Was

Jeśli zdecydujecie się zostać tutaj, to ja osobiście będę płakać
Admin TNowy