Nawiązując do przewodnika po ORP Burza z 1974r. Zdjęcie z tej samej sesji E. Paszkowskiej z 1973 r. I kolejne zdjęcia znalezione w sieci. Zwłaszcza ostatnie. Kto odgadnie czyje dzieci są na zdjęciu. (Ł)
Ostatnio zmieniony 2018-09-03, 19:34 przez Storm, łącznie zmieniany 7 razy.
Mam pytanie. Czy nie macie problemów z wyświetlaniem zdjęć. Przeczytałem na FB, że właśnie posypało się wstaw.org. I są problemy ze zdjęciami. Ja mogę tylko część zdjęć otworzyć. A jak jest u was.
Wychodzi na to że pięć lat moich starań poszło z dymem. Awaria wstaw.org na pewno nie jednego przyprawiła o szybsze bicie serca. O tym co wypływa z jego ust, nie wspomnę.
Może coś się da jeszcze uratować, ale na pewno już nie zaufam serwerowi w/w.
Próba wstawienia zdjęcia na nowym serwerze. Będzie dobrze. Usunę braki w niedalekiej przyszłości. Zajmie to trochę czasu, ale strona wróci do swojej świetności.
Ostatnio zmieniony 2018-09-02, 16:23 przez Storm, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzy okręty podwodne typu "Malutka". Ale w tle ORP Burza. A ja od pierwszej strony odzyskuję utracone zdjęcia. Tak, aby wątek "ORP Burza " z lat 1955-75 nie stracił nic ze swojej atrakcyjności.
Kolejny dzień pracy nad przywróceniem normalności. Zamieszczam pięknie pokolorowane zdjęcie Mariusz Prociaka. Mimo że zdjęcie wykonano w 1929 roku. To widok ochraniacza śruby nie zmienił się do czasu złomowania ORP Burzy.
Ostatnio zmieniony 2018-09-02, 16:22 przez Storm, łącznie zmieniany 2 razy.