Jeżeli taki termin to na 99% potwierdzam swoje uczestnictwo.
W razie czego mogę nagrać kilka płytek na niedzielę, ale nie będzie tego dużo, bo mam nagryware 8x, no i nie wiadomo o której skończą się "nocne konsultacje" he, he.
Lokal załatwiony na sobotę 20 i niedziele 21 listopada na ul. Mariackiej w Civitas Christiania - pierwsze kamienicy od strony Bazyliki Mariackiej na 100 procent. Koszt - tylko opłacenie pani sprzątającej/pilnującej, kupno kawy, cukru, może jakiś jednorazowych szklanek?
W poniedziałek jae do preszesa Waldemara Jaroszewicza uzgodnić szczegóły.
Zarezerwowałem godziny 14.00-20.00
Potrzebny będzie rzutnik multimedialny z laptopem.
Zacząlem xerowanie 100% rysunków technicznych z Garzke i Dulina Skanowanie rysunków i wypalenie płyty w przyszłym tygodniu - tutaj oczekuje na pomoc kolegów - jutro i pojutrze z Wami porozmawiam.
Jest stamtąd blisko do nabdrzeża Motławy i CMM.
Niestety nie bede mógł uczestniczyć w spotkaniu. Brak czasu nie pozwala mi na opuszczenie Wrocławia w wymienionym wyżej terminie. Jak coś się zmieni dam znać.
Andrzej J. pisze:Lokal załatwiony na sobotę 20 i niedziele 21 listopada na ul. Mariackiej w Civitas Christiania - pierwsze kamienicy od strony Bazyliki Mariackiej na 100 procent. Koszt - tylko opłacenie pani sprzątającej/pilnującej, kupno kawy, cukru, może jakiś jednorazowych szklanek?
W poniedziałek jae do preszesa Waldemara Jaroszewicza uzgodnić szczegóły.
Zarezerwowałem godziny 14.00-20.00
Potrzebny będzie rzutnik multimedialny z laptopem.
Zacząlem xerowanie 100% rysunków technicznych z Garzke i Dulina Skanowanie rysunków i wypalenie płyty w przyszłym tygodniu - tutaj oczekuje na pomoc kolegów - jutro i pojutrze z Wami porozmawiam.
Jest stamtąd blisko do nabdrzeża Motławy i CMM.