Dzięki panu Maciejowi na dniach ukaże się w sprzedaży moja nowa książka pt. Bitwa o Quebec w 1759 roku. Realia techniczne i fakty”. Tytuł mówi prawie wszystko o zawartości. Parę szczegółów „technicznych” (liczby stron, mapek, innych ilustracji) podam po otrzymaniu egzemplarza.
Krzysztof Gerlach
Nowa książka - Quebec
-
Nowa książka - Quebec
Jak będzie można ją kupić?
-
Nowa książka - Quebec
Nie było jeszcze o tym mowy, ale myślę że wszystko odbędzie się w sposób tradycyjny dla moich ostatnich prac – część egzemplarzy trafi do księgarni w Warszawie na Świętokrzyskiej, większość do księgarni wysyłkowej Stara Szuflada, kilka sztuk znajdzie się u mnie.
Nowa książka - Quebec
I jeszcze w księgarni Odkrywcy w Łodzi.
Nie wiem jeszcze kiedy. Widziałem, że komplet jeswt juz wydrukowany, ale musi jeszcze zostać poklejony i przycięty na wymiar. A drukarnia ma tu małe wąskie gardło. A potem jeszcze kurierzy...
Nie wiem jeszcze kiedy. Widziałem, że komplet jeswt juz wydrukowany, ale musi jeszcze zostać poklejony i przycięty na wymiar. A drukarnia ma tu małe wąskie gardło. A potem jeszcze kurierzy...
Historia jest najlepszą nauczycielką życia, bo
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Nowa książka - Quebec
Mała aktualizacja.
Ponoć już wydrukowane i mają jeszcze dziś (albo może jutro?) wyjechać z drukarni.
Taką mam informację od drukarza, ale jeszcze osobiście nie sprawdzałem czy to prawda.
Ponoć już wydrukowane i mają jeszcze dziś (albo może jutro?) wyjechać z drukarni.
Taką mam informację od drukarza, ale jeszcze osobiście nie sprawdzałem czy to prawda.
Historia jest najlepszą nauczycielką życia, bo