awarie i problemy
awarie i problemy
Kolejny dziwny " wątek" - Test, just a test.
Tym razem w Wojnach światowych...
Tym razem w Wojnach światowych...
Ludzkość dzieli się na trzy części.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
awarie i problemy
Jakieś dziwne rzeczy się dzieją z logowaniem. Dostałem informację, że muszę dodatkowo potwierdzić logowanie bo wyczerpałem margines błędów przy logowaniu. Rzecz w tym, że wcześniej się nie logowałem, więc nie wiem skąd się to wzięło. Ale OK, wypełniłem okienko z dodatkowym kodem, tyle, że pojawiła się informacja, że login jest błędny. I tak kilka razy. Zgłosiłem więc, że zapomniałem kod, ale mail dotarł do mnie z opóźnieniem (prosiłem nawet Andrzeja by zainterweniował w mej sprawie, bo sam nie miałem dostępu do konta). No ale w końcu mail dotarł i jakoś udało mi się zalogować. Ale coś jest nie tak - co zgłaszam.
awarie i problemy
To najprawdopodobniej skutek kompleksowych aktualizacji, jakie wczoraj i dziś robiliśmy - zaktualizowaliśmy PHP, phpBB i MySQL.
Po prostu znalazłeś się we właściwym miejscu ale w niewłaściwym czasie.
Po prostu znalazłeś się we właściwym miejscu ale w niewłaściwym czasie.
awarie i problemy
Cyli miałem pecha?
Ale dzięki za wyjaśnienie, gdyż zacząłem podejrzewać, że może ktoś próbował się włamać na moje konto. Albo coś w tym rodzaju.
Ale dzięki za wyjaśnienie, gdyż zacząłem podejrzewać, że może ktoś próbował się włamać na moje konto. Albo coś w tym rodzaju.
awarie i problemy
Ciekawe, bo dzisiaj miałem to samo co Napoleon.
Próbowałem wejść na Forum z telefonu i nie dałem rady. Jednak z komputera, jak widać, nie ma problemu...
Próbowałem wejść na Forum z telefonu i nie dałem rady. Jednak z komputera, jak widać, nie ma problemu...
awarie i problemy
Spróbujcie wyczyścić cache.
awarie i problemy
Mnie czyszczenie nie pomogło, reset hasła dopiero.
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie. 
Jakże daleko z Domu do Morza!
Jakże daleko z Domu do Morza!
- SmokEustachy
- Kontakt:
awarie i problemy
Reset hasła niezbędny. Gienieralnie kolektyw został wyeliminowany
awarie i problemy
Czytnąłem dzisiaj posty Smoka i Kpt.G i zresetowałem hasło.
Ciekawe na jak długo wystarczy...
Ciekawe na jak długo wystarczy...
awarie i problemy
no ,wbiłem się ,dzieki za pomoc