Tanczacy Admiral i inne historie
Przygotowując materiały do tego filmu odniosłem wrażenie że film Spielbega "1941" był oparty na tych faktach.
'There seems to be something wrong with our bloody ships today!' - Vice Admiral Sir David Beatty
Morskie Opowiesci YouTube
'There seems to be something wrong with our bloody ships today!' - Vice Admiral Sir David Beatty
Obejrzałem, dałem "łapkę w górę" i skomentowałem więcej niż siedmioma słowami.
A tu na forum mogę tylko polecić innym.
Jak zwykle świetna opowieść.
A tu na forum mogę tylko polecić innym.
Jak zwykle świetna opowieść.
Wśród ludzi człowiek dziczeje.
Waldemar Łysiak
Waldemar Łysiak
Wielkie dzięki za to że doceniasz moje wysiłki!!! 
W końcu temat który zawsze mnie pasjonował
Bardzo dobry materiał warty obejrzenia!
Tak się składa, że mój syn napisał pracę licencjacką z historii o marynarce wojennej III Republiki Francuskiej w latach 1876-1914 u... mediewisty, bo gdy zgłosił się do specjalisty od XIX wieku ciekawszymi pracami okazały się: cmentarz żołnierzy radzieckich w Siekierkach i giełda samochodowa w Szczecinie po wojnie.
Tak się składa, że mój syn napisał pracę licencjacką z historii o marynarce wojennej III Republiki Francuskiej w latach 1876-1914 u... mediewisty, bo gdy zgłosił się do specjalisty od XIX wieku ciekawszymi pracami okazały się: cmentarz żołnierzy radzieckich w Siekierkach i giełda samochodowa w Szczecinie po wojnie.
- SmokEustachy
- Kontakt:
Audycja genialna, ciekawe jak sobie tu poradzi springsharp
Audycja fajna, ale zauważyłem błąd - zdjęcie przedstawiane jako pancernik Massena to w rzeczywistości chyba krążownik pancerny typu Am. Charner (2,5 razy mniejszy od Masseny; Massena to na pewno nie jest). No i te charakterystyczne dzioby nie mają nic wspólnego z taranami - wytłumaczenie jest analogiczne do tych pochylonych dośrodkowo burt. Ale to tak tylko na marginesie, gwoli wyjaśnienia. Audycja dobra! A pływające wizerunki okrętów - powiedziałbym... "rozczulające"! 
Jezeli ktoś zauważył ze nagle zniknęły wszystkie moje filmy na YouTube, chciałbym wszystkich poinformować ze mój kanał "Morskie Opowieści",
został shakowany i nie mam do niego jakiegokolwiek dostępu. Nastepnie pojawił się tam film o kryptowalutach i krótko po tym kanał został usunięty z YouTuba z powodu
naruszenia zasad (cokolwiek to znaczy). Skontaktowałem się z YouTube i rozpocząłem proces odzyskiwania "Morskich Opowieści".
Nie wiem jak długo to może potrwac i czy kiedykolwiek odzyskam dostęp do wszystkich moich filmów.
został shakowany i nie mam do niego jakiegokolwiek dostępu. Nastepnie pojawił się tam film o kryptowalutach i krótko po tym kanał został usunięty z YouTuba z powodu
naruszenia zasad (cokolwiek to znaczy). Skontaktowałem się z YouTube i rozpocząłem proces odzyskiwania "Morskich Opowieści".
Nie wiem jak długo to może potrwac i czy kiedykolwiek odzyskam dostęp do wszystkich moich filmów.
Lekko mnie zatkało...
Nie sądziłem, że taki gigant jak YT może dopuścić do czegoś takiego.
Mam nadzieję, że masz backupy, a przede wszystkim, że odzyskasz kanał.
Bardzo współczuję i trzymam kciuki.
Nie sądziłem, że taki gigant jak YT może dopuścić do czegoś takiego.
Mam nadzieję, że masz backupy, a przede wszystkim, że odzyskasz kanał.
Bardzo współczuję i trzymam kciuki.
Jezeli ktoś zauważył ze nagle zniknęły wszystkie moje filmy na YouTube....
Osobiście do takich gigantów nie mam za grosz zaufania.Nie sądziłem, że taki gigant jak YT może dopuścić do czegoś takiego.
Jest jakaś szansa by przywrócić całą serię?
Wychodzi jednak na to, że nie ma jak papier.