Awarie i problemy
Awarie i problemy
To boty.
A w tym temacie kilka postów wyżej masz informacje, jak rozwiązać problem.
A w tym temacie kilka postów wyżej masz informacje, jak rozwiązać problem.
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Awarie i problemy
Ktoś chce kupon rabatowy ?
Jest w Spisie Flot II Wojny Światowej / Kolumbia
Jest w Spisie Flot II Wojny Światowej / Kolumbia
Ludzkość dzieli się na trzy części.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Awarie i problemy
Problem występuje, gdy adres email użytkownika z profilu jest nieaktualny i nie ma już do niego dostępu.crolick pisze: A w tym temacie kilka postów wyżej masz informacje, jak rozwiązać problem.
Wówczas nie ma opcji, by odebrać mail resetujący hasło, z kolei mail wysyłany do Admina pozostaje bez odpowiedzi.
Taka przypadłość spotkała mnie.
W moim przypadku jeszcze przed Świętami pomógł wpk (jeszcze raz bardzo dziękuję!
Piszę o tym, bo mam sygnały, że inni koledzy sygnalizują że wciąż nie mają dostępu - mam nadzieję, że wpk się nie obrazi, jeśli nagle dostanie "milion" wiadomości...
Republika marzeń...
Awarie i problemy
Ostatnio często nie daje się po prostu wejść na FOW. Muli do potęgi. A jak się nawet uda wejść, to zalogować się nie sposób. Da się coś z tym zrobić?
Edit. Pozwolę sobie powtórzyć pytanie. Bo jest coraz gorzej. Udało mi się zalogować, ale z trudem. Wcześniej w ogóle nie dało się wejść na stronę, a próbowałem kilka razy. Ta sytuacja zniechęca do wchodzenia na FOW.Da się z tym coś zrobić?
Edit. Pozwolę sobie powtórzyć pytanie. Bo jest coraz gorzej. Udało mi się zalogować, ale z trudem. Wcześniej w ogóle nie dało się wejść na stronę, a próbowałem kilka razy. Ta sytuacja zniechęca do wchodzenia na FOW.Da się z tym coś zrobić?
Awarie i problemy
Jakiś atak DDoS przeżywamy?
Bo jeśli już uda się uruchomić stronę i się zalogować, to widać grube setki "niezarejestrowanych" gości.
Rekord, który zauważyłem, to 886...
Bo jeśli już uda się uruchomić stronę i się zalogować, to widać grube setki "niezarejestrowanych" gości.
Rekord, który zauważyłem, to 886...
Republika marzeń...
Awarie i problemy
Panowie, próbujemy coś z tym zrobić.
Niestety FOW najwyraźniej stało się ofiarą własnej popularności - to z pozoru dobrze, ale jak widać, żle...
Niestety FOW najwyraźniej stało się ofiarą własnej popularności - to z pozoru dobrze, ale jak widać, żle...
Awarie i problemy
Liczba "niezarejetrowanych gosfci" rosnie dzis bardzo szybko
bylo 250, po pol godzzinie, juz 400+
bylo 250, po pol godzzinie, juz 400+
Awarie i problemy
Chyba ich przestraszyłeś AndrzejLiczba "niezarejetrowanych gosfci" rosnie dzis bardzo szybko bylo 250, po pol godzzinie, juz 400+
- SmokEustachy
- Kontakt:
Awarie i problemy
Mi sie forum przestało ładować. Co za porażka.
Awarie i problemy
Zobacz na stronie głównej - teraz jest ponad 800.
Chociaż Forum działa dość sprawnie.
Dzięki, chłopaki z administracji, za pracę - pewnie nie jest łatwo...
Republika marzeń...
Awarie i problemy
Coś ostatnio błąd 503 na stronie wysrywa, jest szansa że powiązane z "gośćmi"?
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie. 
Jakże daleko z Domu do Morza!
Jakże daleko z Domu do Morza!
Awarie i problemy
Nie da się ukryć, że przez ostatnie 2 tygodnie logowanie było drogą przez mękę.
Forum wchodziło, jak samo chciało. Raz wcale, a innym razem bezboleśnie. Zwłaszcza w ciągu tygodnia odbywała się ta rosyjska ruletka.
Wydaje mi się, że kiedyś wpk podawał alternatywny adres do zgłaszania awarii, ale nie mogę go teraz znaleźć.
Może mógłby przesłać go na priva zarejestrowanych użytkowników ?
Forum wchodziło, jak samo chciało. Raz wcale, a innym razem bezboleśnie. Zwłaszcza w ciągu tygodnia odbywała się ta rosyjska ruletka.
Wydaje mi się, że kiedyś wpk podawał alternatywny adres do zgłaszania awarii, ale nie mogę go teraz znaleźć.
Może mógłby przesłać go na priva zarejestrowanych użytkowników ?
Ludzkość dzieli się na trzy części.