Emden pisze:O, pan wszechwiedzący archeolog
Jakos wyliczanki kto ma ile lat mnie nie bawią - ciekawe czemu?
To jak widzisz jest sprawą Twoich okularów. Ewentualnie ich braku.
Staram się nie bluzgać ludzi. Bic tym bardziej. Ale co Ty o tym wiesz?
Spójrz na avatar. Są okulary? Są! To o co chodzi?
Przepraszam? Czy ja kogoś zbluzgałem albo pobiłem? Na pewno nie na tym forum. No, chyba, że podpis liczy się jako integralna część forum. Dobrze, że napisałeś "Staram się nie bluzgać ludzi". Miło, że chociaż się starasz...
P.S.
Ale za nic nie mogę dojść, czemu nie bawią cię wyliczanki "kto ma ile lat"? Jakaś podpowiedź?
"Największym problemem Ameryki jest jej durny prezydent."
Ja, lato 1996.
Jest mała wstecz.
Z uwagi na niski poziom dyskusji - tudież poziom dna rowu mariańskiego rezygnuje z dyskusji z przemiłym panem T. Clancy.
Jednocześnie życze wyżej wymienionemu rychłego powrotu do zdrowia oraz sokolego wzroku.
1. Po raz ostatni PROSZĘ...
2. Maryland nie leży tam gdzie Jelenia Góra... I byłyby to 2 rózne IP
3. Jak się nieloguje - co może się zdarzyć z przyczyn technicznych to w następnym poście można się przedstawić...
Ja jestem na razie uprzejmy i chciałbym, żeby i Pan był uprzejmy na tym Forum w stosunku do innych...
Nie podoba się to forum, lub ten topik - nakazu pisania tu NIE MA...
Zawsze możemy się chłodno pożegnać, prawda...
Miłego wieczoru.
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
Anonymous pisze:Shinano? Skąd ten nick?
Nie potrafiłeś wymyślić nic kreatywnego, aż tu nagle spojrzałeś przypadkiem na przerzutkę przy swoim rowerze i.. trach! Eureka?
eL-O-eL
Nie mam roweru. Przerzutki są "Shimano", a jak sie nie zna geografii to nei moja wina. Cóz to, mój kolega Super Debil znalazł sobie nowe popychadło i teraz je tu wysyła? Zrobiło mu się żal, temu idiocie, że na jego forum tylko wiatr hula i jego fraktale?
A co?? Koledze S. zrobiło się żal że Nala ma przyjaciół?? S. najwyraźniej ich nie ma. Zresztą trudno się dziwić, z takim poziomem wypowiedzi trudno z kimś znaleść wspólny język. Chyba, że się trafi na takiego samego "inteligenta".
Wow ! Pyskówka się zaczyna ! i o co ? Ktoś wepchnął kij w forum i wzajemnie robi się niemiło. Waszmościowie !!! Bukłaczek wychylić i wrażym podszeptom dać wspólnie odpór. Wzajemnie się nie kłócić.
Na koń
stryju68 pisze:A co?? Koledze S. zrobiło się żal że Nala ma przyjaciół?? S. najwyraźniej ich nie ma. Zresztą trudno się dziwić, z takim poziomem wypowiedzi trudno z kimś znaleść wspólny język. Chyba, że się trafi na takiego samego "inteligenta".
A co, kolega zazdrości koledze "S" języka?
Nie wiem, kto to taki ten "S". ale musi być strasznie samotny.