Nie firmuję. On mówił swoje kwestie, a ja swoje.
Zreszta nawet nie wiem, co inni mówili w tym programie, bo nagrywane było osobno.
A dzieci założyły blokadę telewizyjną i oglądamy tylko Cartoon Network.
Marek T pisze:Nie firmuję. On mówił swoje kwestie, a ja swoje.
Zreszta nawet nie wiem, co inni mówili w tym programie, bo nagrywane było osobno.
A dzieci założyły blokadę telewizyjną i oglądamy tylko Cartoon Network.
powiedzial ze Wicher zatopil jeden a uszkodzil drugi niszczyciel niemiecki
powaga
i taka fajna dziewczyna prowadzila wywiad
moze shiploverka?
ale mowiac powaznie twoje kwestie przekladaja sie wiec wyglada jakbyscie mieli podobne poglady
On ( dow. Błyskawicy ) użył trochę innego okręslenia: "... jeden z niszczycieli został zniszczony a drugi uszkodzony". Miał na myśli ten z Lutjensem na pokładzie.
Tak swoją drogą, to byłoby dobrze gdyby oficerowie PMW znali jej historię...
Zwłaszcza ci, ktorzy mają z racji pełnienia swych funkcji, kontakt z młodzieżą i laikami, ktorzy nie zadadzą kłopotliwych pytań a zasłyszane informacje przyjmą za dobrą monetę...
Maciej ja rozumiem, że Ty nie wiesz, który niszczyciel zniszczył Wicher, ale ten gość komandor wie! może ma dostęp do ściśle przez poufnie ukrytych danych i nas zupełnie zaskoczy, a Ciebie w szczególności, gdyż okaże się, że On dobrze prawi, a Ty nieświadom jesteś!
Przepraszam za naiwne pytanie, ale gdzie Wicher miał miny?
Na pokładzie rufowym (tam gdzie tory), czy pod pokładem (tam skąd na tym modelu wychodzą zrzutnie(?)), no gdzie?
X
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?
Ksenofont pisze:Przepraszam za naiwne pytanie, ale gdzie Wicher miał miny?
Na pokładzie rufowym (tam gdzie tory), czy pod pokładem (tam skąd na tym modelu wychodzą zrzutnie(?)), no gdzie?
X
na fotografii (mam ją na płytce) miny są posadowione za rufowym działem 130 na wysokości urządzeń pokładowych podobnych do wciągarki i windy kotwicznej