Gdzie dostać modele statków handlowych?

forum to dedykowane jest wszystkim jednostkom pływającym budowanym w celach cywilnych...

Moderatorzy: crolick, Marmik

Gość

Gdzie dostać modele statków handlowych?

Post autor: Gość »

Witam jestem modelarzem okrętowym ,ale nigdzie nie moge znaleść modeli statków handlowych powidzmy tankowca ,masowca , i innych wspólczesnych jednostek floty handlowej proferuje modele plastikowe gdyby ktoś miał namiary na sklep lub linki firm które produkuja takie modele prosiłbym je o podanie na tym forum .
Awatar użytkownika
polsteam
Kontakt:

Re: Gdzie dostać modele statków handlowych?

Post autor: polsteam »

Anonymous pisze:Witam jestem modelarzem okrętowym ,ale nigdzie nie moge znaleść modeli statków handlowych powidzmy tankowca ,masowca , i innych wspólczesnych jednostek floty handlowej proferuje modele plastikowe gdyby ktoś miał namiary na sklep lub linki firm które produkuja takie modele prosiłbym je o podanie na tym forum .

chociaż nie jestem modelarzem, to jednak przynajmniej jeden fajny statek handlowy chciałbym sobie spróbować powolutku, na miarę moich mozliwości, skleić...

tez szukałem od dłuższego czasu...

bezskutecznie w Polsce..

takich modeli (statków handlowych) produkuje się bardzo mało w świecie, a nic praktycznie z tego do nas nie dociera...
Piotr S.

Post autor: Piotr S. »

rzeczywiście wybór nie jest największy a i jakośc niektórych ma wiele do życzenia ?
Awatar użytkownika
Okonek

Post autor: Okonek »

Jesli modele floty handlowej to tylko firmy IMEX. Sa w jednym z linkow podanych przez Polsteama. Znajdziesz je tez tutaj :

http://www.moduni.de/index.php/cPath/10 ... 1_10404040
pozdrawiam

Obrazek
ODPOWIEDZ