Nie gadaj tyle tylko wrzucajWicher pisze:To jest dwadzieścia zdjęć - wydaje mi się, że trochę za dużo aby wrzucać na forum...
Zdjęcia zatopionych polskich okrętów na e-bay
Jesteś pewien?!Zelint pisze:Plan portu Jastarnia przed wojną i obecnie nie różnią się wcale...

I porównaj sobie to z tym co jest obecnie - dla mnie różnica jest widoczna.
Niestety na w/w zdjęciu mało co widać, przez co nie można rozpoznać szczegółów. A mi chodzi o rozpoznanie które zatopione ptaszki widać na zdjęciach Wichra - czy to są te z Jastarni czy z Helu. To można rozpoznać jedynie po 'panoramie', a ja nie mam żadnych zdjęć z przedwojennej Jastarni!
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Panowie - skończyłem
Oto ostatnie trzy zdjęcia - w sumie 16. Wiem, pisałem, że seria liczy 20 tyle tylko, że dwa to zdjęcia kałuż (leje po bombach bądź pociskach na terenia helskiego portu), kolejne to pływak i silnik zniszczonego Lublina a ostatnie to grupa Village People czyli niemieccy oficerowie przy bombce na plaży 

Andrzej - masz może z tego albumu, z którego wkleiłeś zdjęcie portu w Jastarni, zdjęcia bliskie portów na Helu - wojennego i rybackiego? Posiadam zdjęcie cyplu a zależy mi bardzo na tych dwóch właśnie. Jakbyś mógł wkleić, byłbym zobowiązany

Andrzej - masz może z tego albumu, z którego wkleiłeś zdjęcie portu w Jastarni, zdjęcia bliskie portów na Helu - wojennego i rybackiego? Posiadam zdjęcie cyplu a zależy mi bardzo na tych dwóch właśnie. Jakbyś mógł wkleić, byłbym zobowiązany
Mam - ale w równie gównianej rozdzielczości:Wicher pisze:Andrzej - masz może z tego albumu, z którego wkleiłeś zdjęcie portu w Jastarni, zdjęcia bliskie portów na Helu - wojennego i rybackiego? Posiadam zdjęcie cyplu a zależy mi bardzo na tych dwóch właśnie. Jakbyś mógł wkleić, byłbym zobowiązany

Ja zgrałem wszystkie zdjęcia z wybrzeża jakie były i żadnych innych zdjęć portów helskich tam nie było...Wicher pisze:Dzięki - akurat to zdjęcie posiadam. Chodziło mi o te dwa, które również były w albumie, pokazujące z bliska oba porty. No cóż, trudno, może ktoś inny je ma...crolick pisze:Mam - ale w równie gównianej rozdzielczości
Jeszcze raz dzieki!
- dessire_62
Moim zdaniem jest ostatni istniejący w 1939 Shreck FBA-17,proszę porównać .To zdjęcie jest też bardzo ciekawe.Wicher pisze:, kolejne to pływak i silnik zniszczonego Lublina
http://www.sanko.wroclaw.pl/samoloty/ze ... fba17.html