Grom pisze:No to teraz pojechałeś.domek pisze:To twoja praca wiec![]()
![]()
krytyka zawodowca wobec amatora jest zawsze zabawna
![]()
![]()
![]()
Tobie placa za to a mnie nie![]()
Po pierwsze primo - na forum pisuje wielu amatorów, w tym i ja.
Po drugie primo - skoro zarejestrowałeś się tutaj jest to jednoznaczne z tym, że musisz dostosować się do panujących norm językowych.
Po trzecie primo - jak widać nie tylko Wichra drażnią kardynalne błędy ortograficzne w Twoich postach.
Wypadałoby więc zbić z tonu żartownisia i pomyśleć nad jakimś narzędziem do sprawdzania pisowni zanim umieścisz post i co nie mniej ważne również o wartości merytorycznej Twoich wypowiedzi.Taką możliwość mają skrypty forum phpBB modyfikowane przez niejakiego Przema. FOW jest standardową instalacją phpBB więc chyba nie posiada takich możliwości, a przynajmniej na tyle na ile ja je pamiętam. Tu potrzeba informatyka by dołożyć kilka narzędzi, a zdecydowanie przydałoby się.Grzechu pisze:Szkoda, że tutaj nie ma takiego mechanizmu...
A może jest, ale nie został włączony?
Wiesz to jest jednostka zabezpieczona nawet muj szef nie jest w stanie nic zrobic .Brak uprawnien administratora

Wiesz ze nie o to chodzi. Chodzi o to kto ile pisze bo pisanie to podstawa nauki: gramatyki , skladni .Ja pisze tyle co tu na forum a ty? policz ile to jest 10 zdan w miesiacu

Merytoryka no tak masz racje ale jak dyskutowac jak druga strona niezmienia zdania od lat

pozdrawiam
Wiesz ten temat zrobi sie ciekawy tak dopiero po trzeciej stronie jak zaczne sie wbijac w szczeguy bo narazie to taka beletrystyka