Może wspólnymi siłami uda nam się doprowadzić Mikeszowy spis do końca 2007?! Myślę, że takie przedsięwzięcie byłoby z korzyścią dla każdego z Nas (jest jedno źródło gdzie szybko można sprawdzić, gdzie znajduje się poszukiwany artykuł), a Mikesz będzie miał w końcu zaktualizowaną stronę dot. literatury i grzecznie wstawi update
Co Wy na to?!
Pomożecie?!
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
No Mikesz - masz już OW to wklepuj
Jak skończysz, może się ktoś ulituje i wrzuci spis MSiO
Ja mam zresztą głupie wrażenie, że coś podobnego już u Nas było wrzucane albo przez Grzecha albo Marka S. Tylko nie mogę tego nigdzie na forum znaleźć
crolick pisze:...Może wspólnymi siłami uda nam się...
...może się ktoś ulituje i wrzuci spis MSiO ...
Tak sobie myślę... Andrzej, a może sam byś coś wklepał? Albo uzupełnił to, co dotąd popełnił Mikesz, wrzuciłem ja, i wrzuci Marek? Bo na razie się tutaj na redaktora-koordynatora kreujesz
pothkan pisze:Tak sobie myślę... Andrzej, a może sam byś coś wklepał? Albo uzupełnił to, co dotąd popełnił Mikesz, wrzuciłem ja, i wrzuci Marek? Bo na razie się tutaj na redaktora-koordynatora kreujesz
Oskar tu nie chodzi o to, żeby ktoś klepał. Temat wstawiłem dlatego, że mam przeświadczenie, że ta robota jest już zrobiona, tylko nieupubliczniona. A chodzi tylko o to by ją upublicznić z korzyścią dla ogółu
pothkan pisze:Albo uzupełnił to, co dotąd popełnił Mikesz, wrzuciłem ja, i wrzuci Marek?
Kurka wodna, chyba pierwszy raz cytuję siebie No właśnie - jak widać, robota jest zrobiona częściowo - ino trzeba ją dokończyć
Mikesz będzie klepał HTML bo to Jego strona. OW jest pełne, MSiO bez autorów - jak się nie znajdzie pełen spis to się pomyśli jak zrobić, żeby i autorów wklepać. Bo do tego potrzebny jest kompletny rocznik
Teraz trzeba stać z batem nad Mikeszem żeby to przerobił na HTML
Ja mogę wklepać MXXw bo mam wszystkie numery (poza ostatnim), ale nie wiem czy warto bo morska część jest najdelikatniej mówiąc nie najlepsza...