Kurde to były czasy na ajronkatsach - jeszcze zyx i Absolut się wtedy udzielali Nie to co teraz
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Shinano pisze:Zyx, to kolega Lutek Narożniak. Nawet podziękowania oficjalnie otrzymał pod tym nazwiskiem od wydawcy kolegi Nali.
Jak tu się Zyx nazywa? Super Kierownik?
Tak - Super Kierownik
A z tym Lutkiem N. to nawet nie wiedziałem - w Big Five?! Ale jaja
Swoją droga ciekawe co dziś porabiają takie postacie jak Varda, Jaheira czy Primo
Nie mówiąc już o Devie czy Kajmanie
Ja tam na końcówkę Ironcats zdążyłem, ale za to na najgorętszy okres i pamiętam, że Jaheira straaaaasznie ładna była (jeśli dobrze teraz kojarze osoby ze zdjęć )
Brakuje... nie brakuje...
Ale jak tak będziecie płakać to się nam część towarzystwa zacznie -zaciekawiona - przenosić na jego forum, które jak na razie "nie wzbudza zainteresowania "
A może by tam wysłać jakąś mocną grupę "prowokatorów" np. od jakości superstali amerykańskich
Robert
seawolf pisze:Ja tam na końcówkę Ironcats zdążyłem, ale za to na najgorętszy okres i pamiętam, że Jaheira straaaaasznie ładna była (jeśli dobrze teraz kojarze osoby ze zdjęć )
Kurde fotek Jaheiry nie kojarzę
Albo skleroza nie boli albo fotki nie powaliły mnie na kolana
Chodzi o te fotki, które były na forum kocim w dziale o zjazdach? Bo tylko te kojarzę, z wypadu do Jeleniej Góry do Vardy, wtedy tam była Jaheira i Wampi i ja i Nala...