Proszę to przeczytać:Źródło informacji
Link do petycji:Petycja, na której należy się podpisać. Może w końcu odniesie zamierzony efekt
Petycja w sprawie "polskich obozów koncentracyjnych&
Moderator: nicpon
Petycja w sprawie "polskich obozów koncentracyjnych&
Ostatnio zmieniony 2010-11-01, 20:56 przez karus73, łącznie zmieniany 2 razy.
panem et circenses _ MVNIFICENTIA AVG(usti)
Petycja nie odniesie. Nie wiem czy istnieje taka możliwość, ale jeśli tak, to tylko wysokie odszkodowania dla redakcji, telewizji itd mogą to ograniczyć.
Jak jedna z drugą zapłaci parę melonów za wypisywanie takich rzeczy to się nauczy a reszta też będzie się bać.
Na petycje to szkoda czasu.
Tylko nie wiem czy i jak występować o te odszkodowania. I komu miałyby być płacone.
Jak jedna z drugą zapłaci parę melonów za wypisywanie takich rzeczy to się nauczy a reszta też będzie się bać.
Na petycje to szkoda czasu.
Tylko nie wiem czy i jak występować o te odszkodowania. I komu miałyby być płacone.
Historia jest najlepszą nauczycielką życia, bo
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Mogą być płacone na cele charytatywne w samych Stanach. Ale musiałyby być w DOTKLIWEJ wysokości. Nie parę melonów, ale parędziesiąt. Wtedy po jednym wyroku, reszta pewnie by się pilnowała.
Jeżeli nie będzie wrzasku, to nie będzie efektu. Proponuję podciągnąć pod temat rasizm (antyslawizm, antysemityzm). To bardzo nośne tematy w USA i nie tylko.
Jeżeli nie będzie wrzasku, to nie będzie efektu. Proponuję podciągnąć pod temat rasizm (antyslawizm, antysemityzm). To bardzo nośne tematy w USA i nie tylko.