A ty co sie wtracasz w sprawy prywatne innych ? Chcial prywaty to ma, a to nie Waszmoscia sprawa. Zas dorobek ma akurat duzo do tego, bo krytykowac jest latwo, zwlaszcza jak sie samemu nic nie zrobilo.Emden pisze:Co ma dorobek literacki i papier do zwracania uwagi?Swoja droga skoro zwracasz komus tak ostro uwage, powinienes:
a) Sam szczycic sie dorobkiem literackim
b) Posiadac przynajmniej papier ukonczenia studiow wyzszych
c) Pewnie znajdzie sie jeszcze niejedno...
Jakby Absolut miał ten papier to bys sie z nim zgodził?
Big Five cz.2
Hej, det borde en ande i en flaska hos mej.
Kom hem med mej, jag har en ande som väntar pa dej.
Här bor en ande som väntar pa dej, det bor en ande hos mej.
Byloby to samo. Zrobili sobie ze mnie worek.[/quoteNala pisze:Anonymous pisze:Wiesz co Nala szkoda że się nie wziołeś za typ Iowa
zdecydowanie lepiej by ci poszło no i nie miał byś tylu utarczek z innymi w kwesti jak to było naprawdę
domek
Taaaa wcale nie tu są źródła nie do obalenia no i kilka jednostek na chodzie co to zawsze wątpiących można odesłać do linijki i lotu na wycieczkę do USA
To bez znaczenia - przyczepiliby sie przecinkowdomek pisze:Nala pisze:Byloby to samo. Zrobili sobie ze mnie worek.[/quoteAnonymous pisze:Wiesz co Nala szkoda że się nie wziołeś za typ Iowa
zdecydowanie lepiej by ci poszło no i nie miał byś tylu utarczek z innymi w kwesti jak to było naprawdę
domek
Taaaa wcale nie tu są źródła nie do obalenia no i kilka jednostek na chodzie co to zawsze wątpiących można odesłać do linijki i lotu na wycieczkę do USA

jak by to były przecinki to wielu takich jak ja by to poprostu zla......Nala pisze:domek pisze:To bez znaczenia - przyczepiliby sie przecinkowNala pisze:
Byloby to samo. Zrobili sobie ze mnie worek.[/quote
Taaaa wcale nie tu są źródła nie do obalenia no i kilka jednostek na chodzie co to zawsze wątpiących można odesłać do linijki i lotu na wycieczkę do USAjak sie chce, to mozna czepiac sie WSZYSTKIEGO.
a co po wielkiej piątce?
Teraz to juz nie tajemnica - i tak nikt mnie nie przegoni juz. material gotowy prawie. Pancerniki typu Nevada i Pennsylvania. Calosc oparta wylacznie na Friedmanach, Okunie i Campbellu oraz analizach (w tym naszych z forow).domek pisze:Nala pisze:jak by to były przecinki to wielu takich jak ja by to poprostu zla......domek pisze:
To bez znaczenia - przyczepiliby sie przecinkowjak sie chce, to mozna czepiac sie WSZYSTKIEGO.
a co po wielkiej piątce?
znowu pchasz palce pod młotek domysłówNala pisze:domek pisze:Teraz to juz nie tajemnica - i tak nikt mnie nie przegoni juz. material gotowy prawie. Pancerniki typu Nevada i Pennsylvania. Calosc oparta wylacznie na Friedmanach, Okunie i Campbellu oraz analizach (w tym naszych z forow).Nala pisze:
jak by to były przecinki to wielu takich jak ja by to poprostu zla......
a co po wielkiej piątce?
ale po tej magonce to pewnie wiesz z kim szeroko przekonsultować tekst rysunki i takie tam
DOKLADNIE !domek pisze:Nala pisze:znowu pchasz palce pod młotek domysłówdomek pisze:
Teraz to juz nie tajemnica - i tak nikt mnie nie przegoni juz. material gotowy prawie. Pancerniki typu Nevada i Pennsylvania. Calosc oparta wylacznie na Friedmanach, Okunie i Campbellu oraz analizach (w tym naszych z forow).
ale po tej magonce to pewnie wiesz z kim szeroko przekonsultować tekst rysunki i takie tam
Dlatego takie uwagi sa dla mnie bardzo cenne, pod warunkiem ze nie sa okrasione epitetami i osobistymi docinkami. Gdyby nie tego typu atmosfera, byloby super.
P.S. To nie sa domysly a analizy. W 90 % sprawdzalne. Ale jak wszedzie, czasem trafi sie i kalafior...
Ostatnio zmieniony 2004-07-21, 20:18 przez Nala, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie problem z silownia. Zaznacze w planach ze to jest proba odtworzenia silowni na podstawie danych przytoczonych we Friedmanie.domek pisze:czy ja też zostane wyrzucony?nicpon pisze:jak bedzie przerwa w wymianie ogniaPrzezdzieblo pisze:Ciekawe czy na forach filatelistów też jest tak gorąco?
Ktoś mógłby tu posprzątać? Tak żeby w poniedziałek lub wtorek mieć ciągłość lektury bez przewijania 10 zakładek... hm, wymiany uprzejmości.
to trupy i rannych przeniesie sie na Parostatek
a tak mam pytanie do Panów jak będzie z tymi płapkami przy następnej monografii?
a może ktoś ma coś innegoNala pisze:Bedzie problem z silownia. Zaznacze w planach ze to jest proba odtworzenia silowni na podstawie danych przytoczonych we Friedmanie.domek pisze:czy ja też zostane wyrzucony?nicpon pisze: jak bedzie przerwa w wymianie ognia
to trupy i rannych przeniesie sie na Parostatek
a tak mam pytanie do Panów jak będzie z tymi płapkami przy następnej monografii?
bo frekfencja jest ciekawa
Zgadza sie. Sprzecznosc zrodel - jedne podaja 25,4 mm poszycia MS + 100 mm Teaku i 330 mm stali BTC wychylone o kat 40-45 stopni, a kilka innych 25,4 mm MS + 100 mm teaku + 203 mm BTCCIA pisze:Ciekawe tez będzie opancerzenie maszyny sterowej...
Szczerze mowiac nie jestem pewny w 100 % jeszcze. Odpowiem na to po moim powrocie. Przez ta awanture sie tylko zdenerwowalem i stracilem czas, a juz mnie tu byc nie powinno :-/domek pisze:którą wersje obstawiasz na faworyta i jak się ma to do twoich źródeł?CIA pisze:Ciekawe tez będzie opancerzenie maszyny sterowej...