Czy kwestia kto się wypowiada zmienia fakt, że od lat nie ma tam ciepłej wody?
A swoją drogą kto lepszy?
Narcystyczny matoł czy stary pierdziel srający w gacie?
Przyznaję, że trudny wybór. Cieszyłem się,że nie musiałem go dokonywać.
[/quote]
A jakieś sprawdzenie faktu? Ja nawet nie zamierzałem szukać, skoro informację podaje notoryczny łgarz. A także cham, zbijający kapitał - polityczny i dosłowny w euro - na tymże chamstwie.
Trudny wybór? Zapomniałem dodać "stary" do "narcystyczny matoł". A "pierdziel" przynajmniej jest obliczalny, nie wygaduje trzy po trzy albo kłamie w co drugim zdaniu, nie ma na koncie różnych przekrętów finansowych i np. nie rzucał papierem toaletowym.
Dodano po 24 minutach 50 sekundach:
Oczywiście, że zakładam. Nie wyglądałoby inaczej, ale dzięki innemu podpisowi zostałoby odebrane inaczej. Nie byłoby z góry negatywnego nastawienia do autora. Swoją drogą nie wiem, jaki to był "stanowczy pogląd", ale nie wykluczam, że miałbym lepszy pomysł niż rzekome (rzekome na wszelki wypadek - obsesyjność sporu podpowiada mi dużą ostrożność...) hasło z Wikipedii. Taką samą ostrożność jak np. w przypadku wszystkich mądrości odnośnie COVID-19 - wolę wierzyć twarzy w TV, która jest podpisana imieniem i nazwiskiem, tytułem i funkcją. To przynajmniej gwarantuje, że widzę człowieka mającego za sobą odpowiednie studia i praktykę.