POjebało ich już całkowicie

zaglądam sobie na Google Earth i cóż ja tam widzę cenzura pełną pełną gębą , zawsze lubiłem sobie przeglądać Google Earth aby obserwować co tam w świecie morskim słychać i cóż ja tam widzę zamazane zdjęcia satelitarne gdzie w Gdyni zamazano obraz stoczni Crist
i i remontową Nautę oraz część lądową Oksywia przy bazie MW RP . Natomiast w Gdańsku zamazano obraz stoczni remontowej tam gdzie buduje ona nowe jednostki oraz część lądową od strony plaży na Westerplatte, w porcie północnym część lądową od strony pirsów paliwowych oraz pirsy paliwowe W Świnoujściu zamazano obraz całego gazoportu oraz świnoporty w Szczecinie całą wyspę Gryfię . Na Helu zamazano obraz całego nie używanego specjalnie portu wojennego
Parę tygodni temu weszła ustawa o zakazie fotografowania ale czy te barany aktualne u władzy ,którzy POdjeli taką decyzję są w stanie wytłumaczyć
jaki ma sens zamazania obrazu wyspy Gryfia, gdzie są remontowane statki a nie zrobiono tego samego w stosunku do terenu na wyspie Ostrów, gdzie również są remontowane statki ale w Gdańsku . Co ciekawe nie zamazano obrazu Stoczni Wojennej w Gdyni oraz okrętów na Oksywiu oraz w Świnoujściu a zrobiono to na Helu . Zamazane zdjęcia obejmują równiez poprzednie lata .
Ludzie ich już POjebało całkowicie oni nawet nie wiedzą co robią nie da się dziś nic ukryć na 100 procent ale tutaj problem jest zupełnie inny
oni wszyscy oderwani są od rzeczywistości czego najlepszym przykładem na tym forum jest Napoleon człowiek wysoko wykształcony
ale kompletnie odrealniony od rzeczywistości podobnie jak ci którzy narzucili zakaz fotografowania a miejsc takich jest 14 tysięcy
ze zwykłymi urzędami na typowej pipiduwie .