Dokumenty z ORP Orzeł do kupienia!!!

Moderatorzy: crolick, Marmik

dakoblue

Post autor: dakoblue »

daliscie kupujacemu powala moze link do FOW ?
zeby zobaczyl o czym mowimy i w ostatnim momencie nie zmienil zdania?
Awatar użytkownika
fdt

Post autor: fdt »

Pojawił się kolejny licytujący. GREIFFENBERGER . Tym razem z Polski. Wysłałem mu stosowną informację z podaniem linku do FOW.
Gość

Post autor: Gość »

Wiec sprawa wyglad nastepujaco moge wygrac ta aukcje pod warunkiem ze ktos mnie nie przelicytuje i nikt nie bedzie podbijal ceny czyli zalicytuje w ostatnim momencie chyba nikt nie bedzie szybszy od maszyny musze znac tylko max kwote do jakiej moge licytowac
Awatar użytkownika
fdt

Anonymous pisze:Wiec sprawa wyglad nastepujaco moge wygrac ta aukcje pod warunkiem ze ktos mnie nie przelicytuje i nikt nie bedzie podbijal ceny czyli zalicytuje w ostatnim momencie chyba nikt nie bedzie szybszy od maszyny musze znac tylko max kwote do jakiej moge licytowac
Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię... :lol: .
Awatar użytkownika
fdt

PROŚBA:

W DALSZYM CIĄGU ZBIERAM DEKLARACJE I PROSZĘ O ZWRACANIE SIE DO MNIE BEZPOŚREDNIO NA MAILA!

OD TERAZ NIE ROZMAWIAMY NA FOW O KWOTACH .

Mamy zawoalowaną groźbę skorzystania ze "snajpera" aukcyjnego. Wg mnie to już wystarczy żeby przestać tu otwarcie rozmawiać o pieniądzach. Infromacja Marka T., o tym, że kmdr Kudela zaoferował zwrot kosztów nabycia, została przez pewnych ludzi zrozumiana jako zapowiedź pewnego geszeftu... tzn. wystarczy kupić a MMW wyskoczy z każdej kwoty, żeby to odkupić. Kolejnych potencjalnych poszukiwaczy "okazji" do szybkiego zarobku informuje więc, że oferta ta nie dotyczy spekulantów i dotyczy wyłącznie zwrotu kosztów zakupu a nie "marży".
Ostatnio zmieniony 2005-11-09, 17:42 przez fdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Slaw
Kontakt:

Post autor: Slaw »

Dla dobra sprawy proszę moderatora o zastanowienie się czy nie zamknąć postu ( lub może tylko dostęp dla osób zalogowanych na forum) lub wyciąć wszelkie posty o finansach.
Slaw
dakoblue

:lol:
Ostatnio zmieniony 2005-11-09, 17:31 przez dakoblue, łącznie zmieniany 1 raz.
dakoblue

pojawil sie nastepny kupujacy wal sie7653 :D
Grom

Post autor: Grom »

Wiec sprawa wyglad nastepujaco moge wygrac ta aukcje pod warunkiem ze ktos mnie nie przelicytuje i nikt nie bedzie podbijal ceny czyli zalicytuje w ostatnim momencie chyba nikt nie bedzie szybszy od maszyny musze znac tylko max kwote do jakiej moge licytowac
Kto to jest gość ?
Jak będziecie gotowi proszę o kontakt przez PM, żebym wiedział ile jest ogólnie. I jeśli macie kontakt z POWALĄ niech ktoś mu powie żeby nie podbijał niepotrzebnie ceny. Ja narazie siedzę cicho.
Gość

Post autor: Gość »

Anonymous pisze:Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię... :lol: .
Dziadku a skad wiesz ile moge dac ?? i czy czasem nie chce ofiarowac pomoc a z automatem i tak nikt nie wygra
Grom

Post autor: Grom »

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię... :lol: .
Dziadku a skad wiesz ile moge dac ?? i czy czasem nie chce ofiarowac pomoc a z automatem i tak nikt nie wygra
Masz dobre intencje ? Chcesz by te dokumenty trafiły tam gdzie powinny ? Może byś się ujawnił, zawsze to przyjemniej kiedy się pisze nawet do nicka zamiast do anonima ;) Ja biorę udział w licytacji, tzn narazie czekam.
I jeszcze coś. Powiadomcie admina proszę, żeby zakrył to forum do końca licytacji. I tak już się zawierucha zrobiła
Awatar użytkownika
fdt

Anonymous pisze:
Drogi synku: Chcesz pomóc to pomóż. Nie chcesz pomóc to nie przeszkadzaj. Chcesz przeszkodzić, ja zrobię wszystko aby ci to uniemożliwić. Automat automatem, każdy może "wynająć snajpera". Nie miejsce i okazja na smarkate zagrywki.
www.orzel.one.pl

Post autor: www.orzel.one.pl »

Panowie, PAX, PAX. Ci wszyscy co mieli wiedziec to wiedza. Znaja do siebie emaile lub GG. zatem proponuje przejsc do pozdiemia do jutra i usralic cisze przedaukcyjna na forum. Pozostaje teraz skype, GG lub inne prywatne środki łączności.

POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
fdt

A co na naszą inicjatywę redakcje MSiO i OW? Już nas nie lubicie? :P
Awatar użytkownika
fdt

I jeszcze jedno: do wszystkich obserwujących aukcję: z przyczyn technicznych będziemy licytować nie jako PLGROM ale jako GABRYCHOWA. Tak więc bez nerwów.
Awatar użytkownika
fdt

Porannego zamiatania cią dalszy:
Informacja dla Grom-a oraz kolegi zbierające deklaracje finansowe. W imieniu redakcji www.ODKRYWCA.pl oraz www.orzel.one.pl oferujemy pomoc w kwocie do 100 funtów. No i przyjmujemy warunki i nalegamy zeby dokumeny te tradiły do Gdyni
Prośba o potwierdzenie tej deklaracji w sposób opisany wyżej (z danymi dot. konta). Dziś muszę przedstawić Gromowi "twardą" listę i podsumowanie deklaracji. Bez "twardego" potwierdzenia nie mogę ściemniać Gromowi, że "mamy" tyle i tyle w deklaracjach.

Proszę o zrozumienie mojej dość delikatnej pozycji "samozwańczego skarbnika".

PS; Prośba o potwierdzenie dotyczy wszystkich.

Dziękuje i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ