Dokumenty z ORP Orzeł do kupienia!!!
Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię...Anonymous pisze:Wiec sprawa wyglad nastepujaco moge wygrac ta aukcje pod warunkiem ze ktos mnie nie przelicytuje i nikt nie bedzie podbijal ceny czyli zalicytuje w ostatnim momencie chyba nikt nie bedzie szybszy od maszyny musze znac tylko max kwote do jakiej moge licytowac

PROŚBA:
W DALSZYM CIĄGU ZBIERAM DEKLARACJE I PROSZĘ O ZWRACANIE SIE DO MNIE BEZPOŚREDNIO NA MAILA!
OD TERAZ NIE ROZMAWIAMY NA FOW O KWOTACH .
Mamy zawoalowaną groźbę skorzystania ze "snajpera" aukcyjnego. Wg mnie to już wystarczy żeby przestać tu otwarcie rozmawiać o pieniądzach. Infromacja Marka T., o tym, że kmdr Kudela zaoferował zwrot kosztów nabycia, została przez pewnych ludzi zrozumiana jako zapowiedź pewnego geszeftu... tzn. wystarczy kupić a MMW wyskoczy z każdej kwoty, żeby to odkupić. Kolejnych potencjalnych poszukiwaczy "okazji" do szybkiego zarobku informuje więc, że oferta ta nie dotyczy spekulantów i dotyczy wyłącznie zwrotu kosztów zakupu a nie "marży".
W DALSZYM CIĄGU ZBIERAM DEKLARACJE I PROSZĘ O ZWRACANIE SIE DO MNIE BEZPOŚREDNIO NA MAILA!
OD TERAZ NIE ROZMAWIAMY NA FOW O KWOTACH .
Mamy zawoalowaną groźbę skorzystania ze "snajpera" aukcyjnego. Wg mnie to już wystarczy żeby przestać tu otwarcie rozmawiać o pieniądzach. Infromacja Marka T., o tym, że kmdr Kudela zaoferował zwrot kosztów nabycia, została przez pewnych ludzi zrozumiana jako zapowiedź pewnego geszeftu... tzn. wystarczy kupić a MMW wyskoczy z każdej kwoty, żeby to odkupić. Kolejnych potencjalnych poszukiwaczy "okazji" do szybkiego zarobku informuje więc, że oferta ta nie dotyczy spekulantów i dotyczy wyłącznie zwrotu kosztów zakupu a nie "marży".
Ostatnio zmieniony 2005-11-09, 17:42 przez fdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto to jest gość ?Wiec sprawa wyglad nastepujaco moge wygrac ta aukcje pod warunkiem ze ktos mnie nie przelicytuje i nikt nie bedzie podbijal ceny czyli zalicytuje w ostatnim momencie chyba nikt nie bedzie szybszy od maszyny musze znac tylko max kwote do jakiej moge licytowac
Jak będziecie gotowi proszę o kontakt przez PM, żebym wiedział ile jest ogólnie. I jeśli macie kontakt z POWALĄ niech ktoś mu powie żeby nie podbijał niepotrzebnie ceny. Ja narazie siedzę cicho.
Masz dobre intencje ? Chcesz by te dokumenty trafiły tam gdzie powinny ? Może byś się ujawnił, zawsze to przyjemniej kiedy się pisze nawet do nicka zamiast do anonimaAnonymous pisze:Dziadku a skad wiesz ile moge dac ?? i czy czasem nie chce ofiarowac pomoc a z automatem i tak nikt nie wygraAnonymous pisze:Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię....
I jeszcze coś. Powiadomcie admina proszę, żeby zakrył to forum do końca licytacji. I tak już się zawierucha zrobiła
Drogi synku: Chcesz pomóc to pomóż. Nie chcesz pomóc to nie przeszkadzaj. Chcesz przeszkodzić, ja zrobię wszystko aby ci to uniemożliwić. Automat automatem, każdy może "wynająć snajpera". Nie miejsce i okazja na smarkate zagrywki.Anonymous pisze:Dziadku a skad wiesz ile moge dac ?? i czy czasem nie chce ofiarowac pomoc a z automatem i tak nikt nie wygraAnonymous pisze:Problem w tym synku, że na razie tylko ja znam wysokość tego "tylko" i mogę cię zapewnić, że nie stać cię....
Porannego zamiatania cią dalszy:
Proszę o zrozumienie mojej dość delikatnej pozycji "samozwańczego skarbnika".
PS; Prośba o potwierdzenie dotyczy wszystkich.
Dziękuje i pozdrawiam.
Prośba o potwierdzenie tej deklaracji w sposób opisany wyżej (z danymi dot. konta). Dziś muszę przedstawić Gromowi "twardą" listę i podsumowanie deklaracji. Bez "twardego" potwierdzenia nie mogę ściemniać Gromowi, że "mamy" tyle i tyle w deklaracjach.Informacja dla Grom-a oraz kolegi zbierające deklaracje finansowe. W imieniu redakcji www.ODKRYWCA.pl oraz www.orzel.one.pl oferujemy pomoc w kwocie do 100 funtów. No i przyjmujemy warunki i nalegamy zeby dokumeny te tradiły do Gdyni
Proszę o zrozumienie mojej dość delikatnej pozycji "samozwańczego skarbnika".
PS; Prośba o potwierdzenie dotyczy wszystkich.
Dziękuje i pozdrawiam.