Mitoko nie chce mi się juz więcyj, narka
Moj projekt literacki
Moderator: nicpon
... jednak kapitan nie nosił pagonów za deczenie się po sztabach i błyskawicznie wymyślił fortel oddalajacy zagrożenie. Cieśla okrętowy został przywołany do kabiny dowódcy i po krótkim naszkicowaniu planu, wziął się do roboty. Aresztanci zostali poinformowani przez kapitana, co Ich czeka w razie wygranej Włochów i bez najmniejszego protestu ruszyli gremialnie do pomocy cieśli, a w efekcie tegoż Włoskie krążowniki wpływając do Zatoki Hr. Monte Christo zamiast lekkiego krążownika austriackiej bandery napotkali... biały rosyjski Askold obficie dymiący ze swoich pięciu kominów!
Twoja wypowiedź Karolu jest lekko mówiąc mało kulturalna i nie na miejscukarolk pisze:wiesz co MiKo, te Twoje 'Wojny na morzu' to przekaż mi na przykład, bo od maja nic na nich zrobione nie było, może zrób z tego projekt otwarty, niech koledzy z FOW pchają tam dowolne materiały, bo Tobie chyba już ten serwis tylko kulą u nogi jest

Jest to strona Mikesza i niech robi sobie co chce. Nam nic do tego...

Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
niech MiKo lepiej się wypowie, jaka jest moja propozycja Crolick, bo Twoja wypowiedź żadnego poziomu nie wykazuje, poza kwękaniem, jak nie masz nic do zaproponowania, to wzorek prezydenta prezydentów, nie marnuj okazji do siedzenia cicho
(oczywiscie mam nadzieję, że widzisz tytuł działu w którym się znajdujemy) 

To że dział ma nazwę PSYCHOLE nie zwalnia od kulturalnych wypowiedzi. Ale jak ktoś inaczej nie może...karolk pisze:niech MiKo lepiej się wypowie, jaka jest moja propozycja Crolick, bo Twoja wypowiedź żadnego poziomu nie wykazuje, poza kwękaniem, jak nie masz nic do zaproponowania, to wzorek prezydenta prezydentów, nie marnuj okazji do siedzenia cicho(oczywiscie mam nadzieję, że widzisz tytuł działu w którym się znajdujemy)
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Zresztą, po Twojej odpowiedzi MiKo oczekiwałbym rozważenia przez społeczność FOW, kto chciałby zająć się technikaliami witryny i organizowaniem publikacji do niej, bo to równie ważne, żeby mieć co updatować
Takie rozwiązanie byłoby korzystne dla srodowiska shiploverskiego w kraju, a Tobie pozwoliłoby na spokojniejsze przygotowanie interesujących Ciebie (no i czytelników) materiałów dla ogólnego dostępu.