Jogi - tak się składa, że stronę znam od dawno i to dość gruntownie, bo m.in. na jej podstawię piszę referat. Po zapoznaniu się z treścią Twoich wywodów uznałem, że ich poglądy oraz Twoje są bardzo zbieżne w kwestii wyborów, dlatego podałem Ci do niej link abyś mógł poprzeć FA w tej słusznej - Twym zdaniem - akcji.jogi balboa pisze:Mam pytanie:
Czy znalazłeś na tej stronie coś co by nawiązywało do anarchii w jej bezpośrednim znaczeniu, jakieś nawoływania do wywołania zamieszek, puczu czy też jakiegokolwiek siłowego przewrotu?
Czy może zasugerowałeś się jedynie nazwą i pobieżnym przejrzeniem nagłówków?
Bo jeśli wnioskować z nagłówków to bardziej radykalnym ugrupowaniem jest choćby LPR czy też Lepper (ten ostatni przynajmniej z tego co mówi, niekoniecznie z tego co robi).
Czy też może wypowiedź twoja to zwykła złośliwość człowieka który nie ma innego argumentu mogącego przekonać kogoś do wzięcia udziału w głosowaniu niż kpina i drwina. Mam inne zdanie niż twoje więc chcesz zrobić ze mnie jakiego kretyna bojówkarza z jakiegoś pseudo ugrupowania? Szczerze mówiąc to takie właśnie odniosłem wrażenie.
Zatem zupełnie nie rozumiem gdzie można się doczytać w moim poście ironii - napisałem, że to zacne towarzystwo i z pewnością takie jest dla ludzi o określonych poglądach - zawsze uważamy ludzi o tych samych poglądach co nasze za godnych/zacnych itp. A skoro masz zbieżne poglądy z FA w kwestii wyborów, to uznałem że byłoby to Twoim zdaniem zacniejsze towarzystwo niż np. niektórych FOWowiczów którzy chodzą na wybory.
Ja nigdzie nie pisałem o kretynach bojówkarzach czy pseudo ugrupowaniach ani nigdzie nie oceniałem FA, tylko Ty. Więc to Ty posługujesz się stereotypami a nie ja, tym samym wystawiając sobie świadectwo swojego postępowania.
Co do tego czy będziesz głosował czy nie obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg - to Twoje życie i Twoje wybory. Mi nic do tego, ani nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swoich racji. Ale mam też prawo wyrazić swoją opinię na temat takich a nie innych postaw obywatelskich.
I tyle...