PawBur pisze:Grom, ale rozumiem że akcje islamskiego ekstremizmu, takie jak ten ostatni w Bombaju to są ok? A może tam byłeś?
Jakakolwiek forma ekstremizmu i nietolerancji jest zła. Bez względu na to jaka nad nimi powiewa flaga, religia, pogląd czy cokolwiek. Dopóki istnieją zacofane kreatury szerzące jakiekolwiek uprzedzenia i wpisujące odmienność jako zło doputy będziemy mieli doczynienia z każdą formą ekstremizmu i to musi obumrzeć, choć ja tu chyba raczej wyglądam na takiego co to by wykorzeniał.
PawBur pisze:co tam się działo że dotarło aż do was, bo ja w miarę śledzę wiadomości i nic do mnie nie dotarło?
Jak dla mnie to w sumie nic wielkiego.
Dla rzesz ekstremistów katolickich Ikea popełniła wielki grzech bo w katalogu swoich mebli umieścili parę gejowską. Więc powstała akcja protestacyjna mając na celu zbojkotowanie Ikei, która para się "reklamowaniem homoseksualizmu" czy tam "propagowaniem homoseksualizmu" (Boszzzzz co to za stwierdzenie ).
SmokEustachy pisze:Jakbyś nie był dyletantem to bys wiedział, że sa praktycznie od zawsze.
Liczby, liczby tu jest ta skromna różnica. Poczekam, aż w Krakowie będzie 30% kolorowych mieszających się z lokalnymi, geje i lesbijki na ulicach

Wszystkich mających swoje restauracje, miejsca kultu, skupiających się wokół swojej kultury. Jak niewiele będzie potrzeba do iskry zapalnej, albo inaczej Ci to napiszę: Z twoim podejściem zawsze będzie ktoś do zwalczania Smoku.

Jakbyś nie był dyletantem to wiedziałbyś, że zarówno homoseksualizm, jak inne wyznania inne kolory skóry też istnieją od zawsze.
SmokEustachy pisze:Homoseksualnego związku małżeńskiego nie da się zawrzeć
Oczywiście, że się da tylko nie w IV KRP. Ba powiem Ci więcej taka para może w zgodzie z prawem adoptować dziecko.

Tylko mi się nie zadław z nienawiści do "zboków".
SmokEustachy pisze:Falę ateistycznego występku przeżylismy i wiemy, jak się to je.
Falę czego ?

Może zwyczajnie nie cierpię ekstremizmu i podsycania jakichkolwiek uprzedzeń w czym bryluje instytucja Kościoła Katolickiego ? Kiedy dochodzi do poważnych dylematów morlanych woli niszczyć ludzi w imię własnej ignorancji ? Jakiś ekstremista spod tego znaku zakazał książki Gombrowicza w szkole ? Potem stwierdził, że jeden z Teletubbies jest reklamowaniem gejów ? Nawet nie mam słów by wyrazić swoje zdegustowanie tym cyrkiem religijnym jaki odstawia się w IV KRP.
Chris pisze:Piszac ten nieszczesny zaimek "twojego" wywolujacy u pana tak wielkie emocje
Ninejszym chciałem przeprosić Pana za moją niegrzeczną wypowiedź. Miałem zupełnie inne intencje w poście kierując zdanie do Kol.Glassich
Jacek Bernacki pisze:Nie potrzeba nam wojen religijnych na Forum.
Kto toczy wojnę ten toczy wojnę.