''Bykom stop ''To chaslo podzielilo nas na gramatycznych i tych nie gramatycznych.Placimy straszn cene za obowiazkowe wyksztalcenie w kierunku liliteraturoznastwa Ale wszystko sie zmienia
Grom pisze:Panowie. Przepraszam, jeśli moje pytanie zabrzmi głupio, ale czy tutaj dokonuje się sądu nad forum DWS ?
Nie. Wpisują się osoby wyrzucone z Forum. Tylko nie wiadomo po co to robią?!
Być może dlatego, że ten wątek o niemądrym tytule rozpoczął administrator DWS.
Sugerujesz, że to zamiast kozetki?
Nic dziwnego - skoro musi świecić oczami za swoich podwładnych.
Ja osobiście odszedłem z DWS sam: po tym, jak moderatorzy zaczęli zwracać się do użytkowników per "gówniarzu".
Aż chciało by się zacytować marszałka Komorowskiego ("jakie forum - tacy moderatorzy", lub "jacy moderatorzy - takie forum"), ale większość moderatorów i administratorów na DWS to mili i kulturalni ludzie o dużej wiedzy.
Pozdrawiam
Ksenofont
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?
Ksenofont pisze:Sugerujesz, że to zamiast kozetki?
Nikt nic nie sugeruje. A zwłaszcza crolick.
Jeśli poczułeś się urażony tym żartem - przepraszam.
Ksenofont pisze:Ja osobiście odszedłem z DWS sam: po tym, jak moderatorzy zaczęli zwracać się do użytkowników per "gówniarzu".
crolick @ DWS pisze:- z drugiej strony zupełnie nie rozumiem, czemu dwóch całkiem inteligentnych facetów zachowuje się jak gówniarze i albo sobie zupełnie niepotrzebnie docinają, albo z małej docinki stwarzają gigantyczny aferę zamiast porozmawiać na PW i wytłumaczyć sobie odpowiednie kwestie
Więc, drogi Ksenofoncie, nie do użytkowników, lecz o ich zachowaniach.
Choć - może rzeczywiście crolick powinien użyć innego słowa... "smarkacze"?
Mówię, że nie rozumiem. Więc mi tam nie ma się co podobać czy nie.
Ksenofont pisze:Ja osobiście odszedłem z DWS sam
Nie ma do czego wracać i urządzać jakichś publicznych sądów. Skoro jak sam napisałeś nie chcesz pisać na DWS więc nie pisz i już sprawa zamknięta. Po co to rozkopywać i po co w ogóle o tym pisać ? Takie dyskusje są niebezpieczne.
A co ma adwent do zalewu barbarzyństwa rodem z DWS? Tu jeszcze - jeszcze powiadam można się wypowiedzić na ten temat, ale wątek jak zamknięto tak jest zamknięty. Jakby tam mozna było się wypowiedzieć to by nikt tu nie pisał. Nie dziw się więc, że budzi opór maniera przenoszenie tamtejszych zwyczajów tutaj. Zwyczajów, mających u źródła rozbuchane ego tamtejszych i tutejszych tzw "moderatorów"
Wypowiedź Tzawa o kozetce ma zatem charakter frojdowski, gdyż wyjawił, co tam jest motorem ich działań.
Ksenofont pisze:Sugerujesz, że to zamiast kozetki?
Nikt nic nie sugeruje. A zwłaszcza crolick.
Jeśli poczułeś się urażony tym żartem - przepraszam.
To Zelint rozpoczął ten wątek - jego przeproś za swoje sugestie.
Zelint pisze:
Ksenofont pisze:Ja osobiście odszedłem z DWS sam: po tym, jak moderatorzy zaczęli zwracać się do użytkowników per "gówniarzu".
Tym bardziej powinieneś teraz odejść również z tego forum po tym jak jego moderatorzy zaczęli zwracać się do użytkowników per "gnoju":
moderator na FOW pisze:Gnojem, jestes i niczym wiecej.
Jest kilka różnic.
Ta jest chyba najważniejsza:
moderator na FOW pisze:Szanowni Panowie!
Przepraszam , za nocne uniesienie
Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, zanim ktokolwiek doczeka się przeprosin od moderatora z DWS.
I na koniec zacytuję pewne przysłowie - ku rozważeniu moderatorom DWS:
Jeśli trzech twierdzi, że jesteś pijany to - choćbyś niczego nie pił - lepiej idź spać.
X
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?
Ksenofont pisze:Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, zanim ktokolwiek doczeka się przeprosin od moderatora z DWS.
KŁAMIESZ. Dopóki dajesz upust swoim fobiom - Twoja sprawa (oraz ewentualnie moderatorów/administracji tego forum). Ale teraz KŁAMIESZ oczywiście i publicznie.
Bez komentarza.
SmokEustachy pisze:Ty naprawdę się urwałeś z Xiężyca.
SmokEustachy pisze:Po prostu podmiot domyślny przerasta Twoje zdolności percepcji.
Skoro tak twierdzisz.
Nie przyszło Ci do głowy,że najzwyczajniej odnoszę się z rezerwą ? czyli mówiąc inaczej spływa po mnie Jest adwent więc nadstawiam i drugi policzek
Jestem za zamknięciem tej bezsensownej dyskusji, która nie dość, że niczego nie wnosi to przechyla się w bardzo niebezpieczną stronę jazd personalnych. Bardzo proszę Szanownych Kolegów, którzy zachowali dystans do tej kłótni by poparli mnie w tej kwestii.