Moj projekt literacki

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

karolk

Post autor: karolk »

... jednak kapitan nie nosił pagonów za deczenie się po sztabach i błyskawicznie wymyślił fortel oddalajacy zagrożenie. Cieśla okrętowy został przywołany do kabiny dowódcy i po krótkim naszkicowaniu planu, wziął się do roboty. Aresztanci zostali poinformowani przez kapitana, co Ich czeka w razie wygranej Włochów i bez najmniejszego protestu ruszyli gremialnie do pomocy cieśli, a w efekcie tegoż Włoskie krążowniki wpływając do Zatoki Hr. Monte Christo zamiast lekkiego krążownika austriackiej bandery napotkali... biały rosyjski Askold obficie dymiący ze swoich pięciu kominów!
Mitoko nie chce mi się juz więcyj, narka ;)
Awatar użytkownika
Maciej
Kontakt:

Post autor: Maciej »

:spoko:

Pozdrawiam,
Maciej
karolk

no Mitoko, troszkę poprawiłem :D
karolk

swoją drogą MSiO jakby coraz bardziej się cywilizowało, czyżby niebawem wzorem nieśmiertelnego Morza miała się na jego łamach pojawić powieść morska? Mogę użyczyć za darmo dwa dowolnie wybrane rozdziały Wodnika opublikowane w serwisie Na kotwicy :wink:
Awatar użytkownika
Mitoko

Post autor: Mitoko »

karolk pisze:no Mitoko, troszkę poprawiłem :D
No to masz GTB1916
Obrazek
karolk

gdzieś mam, ale bez błysków supernowej i chyba bez sepii ;)
karolk

wiesz co MiKo, te Twoje 'Wojny na morzu' to przekaż mi na przykład, bo od maja nic na nich zrobione nie było, może zrób z tego projekt otwarty, niech koledzy z FOW pchają tam dowolne materiały, bo Tobie chyba już ten serwis tylko kulą u nogi jest :roll:
Awatar użytkownika
crolick
Kontakt:

Post autor: crolick »

karolk pisze:wiesz co MiKo, te Twoje 'Wojny na morzu' to przekaż mi na przykład, bo od maja nic na nich zrobione nie było, może zrób z tego projekt otwarty, niech koledzy z FOW pchają tam dowolne materiały, bo Tobie chyba już ten serwis tylko kulą u nogi jest :roll:
Twoja wypowiedź Karolu jest lekko mówiąc mało kulturalna i nie na miejscu :shock: :x

Jest to strona Mikesza i niech robi sobie co chce. Nam nic do tego... :roll:
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
karolk

niech MiKo lepiej się wypowie, jaka jest moja propozycja Crolick, bo Twoja wypowiedź żadnego poziomu nie wykazuje, poza kwękaniem, jak nie masz nic do zaproponowania, to wzorek prezydenta prezydentów, nie marnuj okazji do siedzenia cicho :lol: (oczywiscie mam nadzieję, że widzisz tytuł działu w którym się znajdujemy) :P
Awatar użytkownika
crolick
Kontakt:

Post autor: crolick »

karolk pisze:niech MiKo lepiej się wypowie, jaka jest moja propozycja Crolick, bo Twoja wypowiedź żadnego poziomu nie wykazuje, poza kwękaniem, jak nie masz nic do zaproponowania, to wzorek prezydenta prezydentów, nie marnuj okazji do siedzenia cicho :lol: (oczywiscie mam nadzieję, że widzisz tytuł działu w którym się znajdujemy) :P
To że dział ma nazwę PSYCHOLE nie zwalnia od kulturalnych wypowiedzi. Ale jak ktoś inaczej nie może...
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
karolk

:wink: MiKo nie zmienia to faktu niewesołego, że należy dopuścić świeżą krew, Crolick też wydaje się dobrym kandydatem mimo jego zasadniczych skłonności, a jest zainteresowany, bo uderz w stól, a nożyce etc. etc. :D taki powiatowy cham, jak ja też by namieszał chociaż :P
karolk

Crolick PSYCHOLE są ponad kulturą i sztuką i robią co im ślina na klawiature spaskudzi :-) a wiesz, nie kcem, ale muszem...
MiKo
Admin FOW

Post autor: MiKo »

Brak czasu jest oczywistem powodem małego współczynnika updajtowości :D

Stronki raczej nie oddam (czyt: na zmarnowanie :P) szukłabym raczej kogoś od czarnej roboty :D bo główny dizajner strony coś się ostatnio wypiął na mnie ;)
karolk

jak widzisz, sami się zgłaszają (tylko razem nie bierz, bo się zagryzą nawzajem) :wink:
karolk

Zresztą, po Twojej odpowiedzi MiKo oczekiwałbym rozważenia przez społeczność FOW, kto chciałby zająć się technikaliami witryny i organizowaniem publikacji do niej, bo to równie ważne, żeby mieć co updatować :) Takie rozwiązanie byłoby korzystne dla srodowiska shiploverskiego w kraju, a Tobie pozwoliłoby na spokojniejsze przygotowanie interesujących Ciebie (no i czytelników) materiałów dla ogólnego dostępu.
karolk

wiesz co MiKo, ale jak już zaktualizowałeś ten baner ussiowa, to chociaż niech on będzie po polsku, a nie po polskiemu ;) sorry angielskamu, bo jak widzę kolega kagero gawari pa angieskamu, jako i ja :D oczywiście, to ma Ci dowieść, że Twoja website jest dośćć uważnie przeglądana :)
ODPOWIEDZ